Esküvői DJ-szeretettel ajánljuk

Ha esküvői Dj-t keresel, aki egyedi, csúcstechnikával készül, és tekintettel van zenei kívánságlistádra, válaszd a CK médiát! Mint megannyi rendezvényen, az esküvőkön is a megszokott professzionális felszereléssel dolgoznak. Sokéves tapasztalatuk, valamint a Dj Szövetségben való hivatalos tagságuk a garancia az esküvők sikeres lebonyolítására! Nem beszélve a sok visszajelzésről, amit a boldog, örömökben táncra perdülő vendégektől kapnak... Büszkén mutatják meg Insta és Facebook oldalukon azt a rengeteg visszajelzést, amit egy-egy este után vendégeik küldenek nekik köszönetképp.

Czipták Krisztián, művésznevemen Dj Czipi:
23 éve Dj-zem, 11 éve esküvői Dj-ként is dolgozom.
Ez már nem csak munka számomra, hanem a hobbimmá vált. Éppen ezért tudok minden esküvőn a legnagyobb odaadással dolgozni, mintha csak a sajátomat csinálnám. 2021 és 2022-ben egy 8 millió forintos hang- és fénytechnika fejlesztés történt a CK médiánál, jelenleg ennél nincs jobb a piacon!  Ez csúcsminőség, elengedhetetlen a tökéletes munka érdekében – ebből is látszik, maximalista vagyok.
Legnagyobb erényem a magas zenei ismeret, 10-15 stílusban, melynek köszönhetően ismerem a legnagyobb slágereket nem csak cím, de akár szöveg alapján is. Ha csak egy részletet ismer valaki és úgy kéri az este folyamán, azt is lehet. Több nemzetközi esküvő lebonyolításában volt részem, ami a legnagyobb kihívás és élmény számomra: német, angol, francia, lengyel, finn, holland, perzsa, román, ukrán, dán, indiai és sorolhatnám...
Rendelkezem szárazjég-, szikraszökőkút-, buborék-, és füstgépekkel, melyekkel egy igazán impozáns hangulatot lehet varázsolni, ha valaki igényt tart rá.
A legnagyobb elismerés számomra, mikor az este végén beszélgetek a párokkal, örömszülőkkel és maximális elégedettséggel köszönik meg munkámat, mondva, hogy ,,soha nem gondoltuk volna, hogy ennyire jó lesz”, vagy ,,túlteljesítetted az elvárásainkat”.  
Bízom benne, a Ti legfontosabb napotokat is feldobhatom egy igazán jó bulival!

"Arra törekszünk, hogy minden esküvő egyedi legyen zeneileg is, hiszen nincs két egyforma jegyespár és mindenhol mások az igények. Mi ezeket az igényeket váltjuk valóra, maximális technikai színvonalon. "

Mára az esküvői dj szolgáltatás vált a CK média fő profiljává, melyet 2011 óta folytatnak az év minden hónapjában. Az esküvői dj-k manapság egyre népszerűbbek, azonban a Pároknak nagy körültekintéssel ajánlott dj-t keresniük, hiszen rengeteg hasonló szolgáltatást nyújtó cég nem rendelkezik a megfelelő technikai felszereltséggel és sok esetben nem számlaképesek, ami a megbízhatóságukat rögtön kétségbe vonja.
– Mi a legjobbat nyújtjuk versenyképes árkategóriában – mondja Czipták Krisztián, a CK média vezetője. – Célunk, hogy az ifjú pár és a meghívott vendégek felejthetetlen napot tölthessenek együtt meghittségben a szeretteik körében, de mégis örökké emlékezetes, egyedi hangulatú esküvői buli maradjon ez az este a számukra, amelyre a későbbiekben is szívesen gondolnak majd vissza. Nagyon fontos számunkra az elégedettség és a pozitív visszajelzés, de mindenekelőtt, hogy Önök és Kedves Vendégeik maximálisan jól érezzék magukat.

A CK média sikerei mellett szóljon, hogy az elmúlt években áprilistól-október végéig szinte minden hétvégéjük mindkét estére foglalt volt. Kelet-Magyarország legkeresettebb Esküvői dj szolgáltatójává váltak.

Ettől még, bizony, a nagyi is táncra perdül...

MIÉRT VÁLASSZ esküvői dj-t?
•Egyre népszerűbb az esküvői dj szolgáltatás, hiszen jóval praktikusabb, rugalmasabb, illetve színesebb zenei repertoárt tud felmutatni. Nem csak a Pár, de a kedves vendégeik igényeit is ki tudja elégíteni.
• Változatos stílust vonultat fel, egy estén belül is!
•Érdemes idejében lefoglalni őket, mert a legjobb szolgáltatók akár 1-1,5 évvel a nagy nap előtt is elkelnek.
•A CK média profi fény-, hang- és látványtechnikával dolgozik, ami az esküvő napján különösen fontos. 
•Igény szerint nagy teljesítményű szárazjég effekt gépet biztosít és üzemeltet a nyitótánc idejére vagy füstgépet akár egész estére – a még jobb hangulatért!
 

 Ajánlatkérés itt!
vagy
telefonon is:
+36 (70) 382 8948