Buda esküvős szíve

NOVEMBER 19-én, szombaton várnak szeretettel a NAGY NYITÁSRA a The White Showroom nyílt napjára! Cím: Budapest, II. kerület, Szilágyi Erzsébet fasor 1, földszint 4. Ajánljuk mindenkinek ezt a különleges alkalmat, esküvős showroomot, olvass tovább róla...

A @the_white_showroom_budapest egy helyen nyújt teret mindennek, amire szüksége lehet egy jegyespárnak a nagy napot illetően. Fantasztikusan tehetséges szolgáltatókkal várnak benneteket, sok szeretettel. Számos izgalmas workshopot, bemutatót és előadást is terveznek.

Szolgáltatásaik típusai:
- esküvőszervezés
- menyasszonyi és alkalmi ruhatervezők
- menyasszonyi és alkalmi cipőtervezők
- menyasszonyi és alkalmi ékszerek /kiegészítők
- esküvői fotó és videó
- esküvői dekoráció
- esküvői grafika
- esküvői tortakészítés
- esküvői smink / esküvői frizura
Helyszín: The White Showroom, Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 1. földszint 4.
A regisztrációhoz és a jegyvásárláshoz kattints a linkre!
Ár: early bird 2500 Ft (tartalmazza a fogyasztást is),
november 5-e után 3500 Ft.
Az eseményt három szekcióra osztották, hogy mindenképpen ott lehessetek a divatbemutatón.

 

A NOVEMBER 19-ei NYÍLT NAPRÓL
–Egy jó hangulatú, hétvégi kikapcsolódás lesz ez Buda szívében, ahol még jobban beleláthatsz az esküvők varázslatos világába. Mini divatbemutatókkal készülünk, welcome drink, finomságok, és szolgáltatóink bemutatkozása is várható – ígéri Dávid Sophie esküvőszervező, aki a showroom tulajdonosa is.

Dávid Zsófia, a Sophie David weddings&events tulajdonosa, a The white Showroom Budapest megálmodója és vezetője

SZÍVVEL-LÉLEKKEL
– Sokáig kerestem azt a hivatást, amiben igazán kiteljesedhetek – meséli Sophie. – Amikor az esküvőszervezés irányába fordult az életem, új kapuk nyíltak meg. Egy olyan varázslatos világba csöppentem, ami ténylegesen a személyiségemet tükrözi. Ahol szárnyalhat a kreativitásom. Ahol alkothatok, létrehozhatok. Csapatban dolgozhatok, fantasztikus emberekkel. Kiléphetek a komfortzónámból. Esküvőszervezőnek lenni ugyanis több mint munka, amit nap, mint nap végez az ember. Ebben a hihetetlenül szép hivatásban rengeteg alázat van, és legalább annyi olyan új élmény, ami számomra, és – reményeim szerint– a jegyespár számára is sokat ad. Amikor eldöntöttem, ennek szentelem életem jelentős részét, tudtam, nagy dologra vállalkozom, mégsem csinálnék semmi mást szívesebben. A szenvedélyemmé vált. Boldog vagyok, hogy azzal foglalkozhatok, amit a legjobban szeretek. És ami ennél is boldogabbá tesz: az a jegyespár boldogsága a nagy napon, amit együtt valósítottunk meg.

                       KERESS, BIZALOMMAL: +36 30 638 9896