Hadd legyek gyorsan szebb!

A pörgős életmód sokszor nem engedi, hogy annyi időt szánjunk magukra, amennyit szeretnénk. Ráadásul a hektikus, stresszel teli mindennapok nyomot hagynak a bőrön, ami emiatt gyengének, fakónak és fáradtnak tűnhet. Íme, az Artistry vadonatúj termékbevezetése, amivel gyorsan kipihent, üdébb, frissebb lehetsz. Akár a sok munka, akár az előző napi buli után keresnél olyan termékeket, melyek azonnal kisimítanak, íme a megoldás!

Ezek a termékek kiszerelésüknek köszönhetően könnyen alkalmazhatók útközben is, a nap bármely szakában.

Az Artistry Studio™ ezekre az igényekre alapozva egy új, átfogó bőrápoló termékcsaládot mutat be, amely tökéletesen alkalmas arra, hogy a bőrt reggeltől estig a legjobb formában tartsa. Az új Artistry Studio™ termékcsalád azonnal tisztítja és hidratálja a bőrt, miközben egészséges ragyogást kölcsönöz neki. Sőt, a termékcsalád egy-egy tagja olyan speciális igényre ad megoldást, mint a mitesszerek eltüntetése, a pórusok méretének csökkentése, a bőrtónus javítása és azonnali ragyogás biztosítása.
Az okos, multifunkciós összetételnek köszönhetően minden termék a megnyugtató Zen és a frissítő Energia keverékét tartalmazza, amely tökéletes duója a két célt is szolgáló termékeknek. Az Artistry Studio™ bőrápolási termékcsalád egyszerre nyugtatja és energizálja a bőrt: ez a kettős funkció jellemzi az összes terméket, így az aktív mindennapok során időt spórolhatunk velük.
Az Artistry™ Clean irányelvek szerinti vegán összetevők, tiszta és biztonságos alkotóelemek, továbbfejlesztett gyártási folyamatok és még sok más jellemzi az új Artistry Studio™ bőrápolási termékeket. Egyik terméket sem tesztelték állatokon. Személyre szabott megoldást nyújtanak a bőrnek, az egészséges szépség jegyében. Az Artistry™ termékekkel a szépség többé nem lesz választás, vagy kompromisszum kérdése.

 

TREND TIPP!
Artistry Studio™ Puffadtságcsökkentő + Világosító szemtapasz

Buliba készülsz este, és alig van időd? Az Artistry Studio™ Puffadtságcsökkentő + Világosító szemtapasz szérummal átitatott gél szemmaszkjai hűsítő hatást biztosítanak, csökkentik a puffadást, hasonlóan egy kiadós alváshoz. A tapasz feltölti és felfrissíti a szem megjelenését, hidratálja az érzékeny szemkörnyéki területet.  Hatékony duó!
A nyugtató Zen- és élénkítő Energia-összetevők adják az új szépségápolási koncepció alapját, amely kiegyensúlyozottá teszi bőrünket:
●    Zen: a tengeri alga vitaminokban gazdag és megtartja a nedvességet.
●    Energia: az alga magas antioxidáns-tartalmú és kisimítja a fáradt megjelenést.
Javaslat: Amikor a szemednek szüksége van egy kis felfrissülésre, alkalmazz egy-egy maszkot mindkét szem alatt (a mellékelt kanállal emeld ki őket a tégelyből)! Hagyd rajta 5-10 percig, majd dobd ki! Simítsd be a maradék szérumot!