Élőben is láthatod, mielőtt döntenél!

–Számunkra a legfontosabb olyan valódi drágaköves ékszerek elkészítése és forgalmazása, melyek nemcsak örömet hoznak viselőik számára, hanem örök értéket is képviselnek. Gyémánt ékszereink és eljegyzési gyűrűink mind egyedileg, a legszebb valódi drágakövekkel készültek, olyan nemesfémekből, melyek kiállják az idő próbáját - vallja a WHITE & BLACK ÉKSZER.

A gyémánt örök, ahogy az igazi szerelem is.
Webshopunkban szereplő termékek mind készleten lévő, valódi ékszerek, nem csak 3D tervek: bármelyiket akár személyesen is megtekintheted és felpróbálhatod budapesti ékszer üzletünkben. A gyűrűket ingyen és nyom nélkül méretre igazítjuk, akár utólag is, így nem kell félned, ha esetleg átadáskor még nem tudod pontosan kedvesed ujjméretét.
Tekintsd meg élőben: a webshopban értékesített ékszereket mind megtekintheted személyesen is üzletünkben Budapesten, a XIII. Pozsonyi út 33/B. alatt.

AMIÉRT BÍZHATSZ BENNÜK:
•25 éves szakértelemmel rendelkeznek: 1998 óta foglalkoznak gyémánt kereskedelemmel, gyémánt ékszerek készítésével és forgalmazásával Magyarországon.
•Vásárláskor az esetleges méretre igazítás díjmentes és minden termékükre garanciát vállalnak.
•Kedvesek, minden ékszerhez díszdobozt adnak ajándékul.
•Saját aranyműves műhellyel rendelkeznek: bármilyen készítést és alakítást vállalnak saját műhelyünkben, rövid határidővel!
•Minden gyémántot és értékes drágakövet tiszta forrásból szereznek be, és a minőségét-valódiságot igazoló tanúsítvánnyal értékesítenek.
•Fémjel: minden nemesfémből készült ékszerük a törvényi előírás szerinti hivatalos fémjellel van ellátva.