Fesztelen, laza, ölelkezős: jobban akarjuk, mint valaha

Sosem vágytunk még jobban a szeretet kifejezésére, az ölelésre, a baráti kézfogásra, a személyes találkozásra. Íme, a fotósorozat, melyen színészek teljesítik vágyainkat, és a reményt.

Gáspár Kata a menyasszony szerepében, Kovács Panka tüzes barátnőként, aki frivol módon, szexisen tiltakozik még a házasság ellen, Bács Péter pedig a vőlegényünket alakította, aki nem fél kirúgni a hámból, miközben fogva tartja már a nagy érzelem.

Anita Pásztor minden részletében izgalmas kollekciója, varázslatos szabásvonalai, merész, boldogságról árulkodó színei kifejezték az örömöt, és a várakozást, és egy kicsit lázadoztak is a fennálló helyzet ellen. Viszont bebizonyosodott, hogy szűkebb, kisebb esküvők is lehetnek örömteliek.

Ripli Zsuzsanna igazi dívaként tündökölt, Monica Belucci-alakítást vártunk tőle, és ő előhívta az olaszos dekorációhoz a dolce vita életérzést. Íme a fesztelenül ünnepelni képes nő. Haagen Imre, akit ceremóniamesteretekül is felkérhettek, a merészen iddogáló macsót játszotta, aki végigsztorizza az esküvőt, és végignevetteti a vendégeket...

És, és, nincsenek szavak... Érzés van.
... aztán egy kis sminkigazítás következik.

Hiába  szép, hiába csábít, már nem fog a vőlegényen a varázsa. Ripli Zsuzsanna szenvedélye már nem ingatja meg vőlegényünket. Na, jó, azért egy kicsit talán mégis...

Szerelem van...
Közben érdemes a részleteket is figyelni.

Az Esküvő Trend Magazin shootingjai a részletekig kidolgozottak, legalább 30 gondos, tehetséges, a munkáját művészien végző szakember áll egy ilyen képsorozat mögött. A színészek olaszos játékát az azt kiprovokáló dekoráció erősíti, a Dunavirág Centrum merész sárga virágai, melyeket DekorÁgi kötött intenzívvé, érzelmessé és provokatívan nőiessé. A dekoráció fontos részlete a kis olajfa is, mely nem kívánt önmagán kívül kiegészítést, natúr bája a mediterrán hangulatot sugallta. Az ékszerek nem gyengítették az izgalmas ruhákat, Túri Glória/ az OhMyPearl márka kitalálója egyedi kollekciójával így is feltűnést keltett, mind formavilágával, mind színeivel, mind jelképes értelmű, misztikus köveivel, gyöngyeivel. A Trombitás Cukrászda pasztell vajastortája már illatával is csábított.
Szandra Willi sminkmester érzéki sminkje, Garai Tina/Garai Glamour szépségstúdió hajkölteményei a színészek játékának fontos kiegészítőivé váltak. Fotók: Dévai Zoltán, Erdős Zsolt.

Legyenek újra ilyenek az esküvők, ezt kérjük ezzel a fotósorozattal, miközben még olyan idők járnak, mikor vigyáznunk kell az örömmel, és csendesebben éljük meg, viszont annál nagyobb értékként mentjük magunkban el. Reményre fel, soha ne adjátok fel álmaitokat, mert csakis akkor teljesülnek!

 

 

még e