Éden, a bűnbeesés előtt

EROTIKUS ÉS TISZTA
Akkor szép, vagyis: akkor a legszebb, ha hozzátesz valamit a virágok, a pár, az emberek szépségéhez. Ha buja, ha friss, ha érzéki, mégis a tisztaságával a bűnbeesés előtti Édenkertet idézi. Az ilyen dekoráció marad emlékezetes, annyira, hogy ha elhervadt is a virágokkal együtt az időnk, felidézve elhozza az újjászületést, a fiatalon érzett szerelmünket.

A BOLDOGSÁG FELÉ FUT
Barokkos virágfutam, mely asztal végéről is csünghet, kúszhat... Csak első látásra tűnik ombrének, ha jobban megnézzük, akkor a meleg színek dominanciája, de kicsit sem a színátmenetesség fegyelmezettségével. Na, az, a fegyelmezettség hiányzik belőle. És ettől magávalragadó. Nem erőszakolja meg a természetet, hogy precíz, túl pontos árnyalatról-árnyalatra, hanem úgy hömpölyög, tobzódva a szépségben, hogy rakoncátlan marad. Ettől imádnivaló...

A csokor zavarbaejtően megkomponált viszont, akár egy szobor. Vagy festmény. Arra vár, hogy lefotózzák.

TREND TIPP!
Mielőtt eldobod a csokrodat, és miközben gratulálnak Neked a vendégek, akár ki is állíthatod, olyan szép, hogy úgy megcsodálják majd, akárcsak téged.

DÍSZÍTSD FEL A KERTET!
Ha olyan parkja van a helyszínednek, mely ilyen/ehhez hasonló meglepetést rejt, díszítsd fel. Ragyogó fotózási helyszínt kapsz, mely egyedi, csak a Tiéd, és mindenkit Rád, a nagy napodra emlékeztet!

KINT ÉS BENT
A dekoráció akkor a legszebb (és nem kell feltétlenül ennyi virágot tartalmaznia), ha harmóniát teremt a különböző terek, mondjuk a kint és a bent között, no meg, ha van egy apró titka. Ha jobban megnézed, egy kis kéket, valami kéket a dekorációba rejtett a dekoratőrünk:-)
További gyönyörű dekormesék az ESKÜVŐ TREND MAGAZIN-ban, az újságárusoknál várunk!