Esküvői dekoráció az Arbonika Lányoktól

Íme egy szerethető csapat, az ARBONIKA, és különleges szárazvirág alapú esküvői dekorációjuk. 

A virágok a természet műalkotásai, mintha apró festményei lennének a vadonnak. A szárított virágok egy leheletnyi rusztikus és nyugodt hatást kölcsönöznek a tereknek és az örökkévalóságot szimbolizálják.

A CIKKBEN SZEREPLŐ FOTÓK: MAGNOLIA STUDIO

ARBONIKA LÁNYOK, AKCIÓBAN
Mondjatok először is néhány szót arról, mi az, ami szerintetek a Ti dekorációtokat megkülönbözteti másokétól...
– Fontos számunkra a jó energiák áramlása, tehát azt szeretjük, ha tényleg összhangban vagyunk a párral. Ennek érdekében szívesen találkozunk velük, de népszerű mostanában az online meeting is - nálunk ez minden elköteleződés előtt egyszeri alkalommal teljesen ingyenes. Mi nem osztjuk meg a figyelmünket. Tudatosan minden hétvégére csak egy esküvőt vállalunk el. Nem gyártunk futószalagon dekorációt, tehát minden megvalósítás egyedi, színvonalas, "szerelem projekt" (a számunkra is), különleges, ahogy minden pár. Voltunk menyasszonyok mindketten és tudjuk, milyen leírhatatlan élmény, ezért szeretnénk támogatni a párokat életük egyik legfontosabb napján. Osztatlan figyelemben részesítjük azokat, akik bizalmat szavaznak számunkra. Egyébként vidám, lényegretörő, reaktív munkastílusunk van, rugalmasak vagyunk és nem félünk a kihívásoktól.

Miért válasszunk szárított virágot az esküvőre?
–A virágok a természet műalkotásai, mintha apró festményei lennének a vadonnak. Az élő virágok azt a hangulatot ébresztik bennünk, ami buja, friss és izgalmas, míg a szárított virágok egy leheletnyi rusztikus és nyugodt hatást kölcsönöznek a tereknek és az örökkévalóságot szimbolizálják. Nem véletlenül hívják őket örök virágoknak is. Mi az Arbonikánál nagyon szeretünk jelentéseket adni az alkotásainknak és úgy gondoljuk, hogy egy pár életének örök összefonódásához a szárazvirág mélyebb értelmet kölcsönöz a Nagy Napon.
Mindemellett praktikus, könnyű vele mindenféle terekben dolgozni, nem kell nekik víz, így izgalmas installációkat lehet készíteni és szokatlan helyekre tehetjük őket. Imádjuk, hogy tartós: a "három napig tartó" nagy lakodalom végére, hajnalban sem búsulnak élettelenül az asztalok közepén. Amit pedig minden menyasszony szeretni szokott, hogy a szárított virágokat megtarthatja emlékbe, bekereteztetheti, üvegbe foglalhatja vagy elajándékozhatja a pár a vendégeknek, akár később, a fotók átadásánál. Nem "csak" arra az egy alkalomra okozhat örömet.

Az ARBONIKA a monumentális virágkapuktól a legapróbb részletekig, a torta díszítéséig alkalmazza a szárazvirágokat, de akár a lányok ékszerei is készülhetnek abból.

 ÖTLETTŐL A MEGVALÓSULÁSIG
Meséljetek a tervezés folyamatáról...

– Először is, ha felkeresnek bennünket, mi 24 órán belül válaszolunk, akár egy indikatív árajánlatot is küldünk. Nagyon gördülékeny és praktikus rendszerünk van erre: elküldünk egy széleskörű táblázatot, amiből a mennyasszony kiválaszthatja, mi az, ami számukra fontos.
Az árajánlatot egy további megbeszélésen finomítani lehet, pl. a keret csökkentés vagy bővítése extra dekorációs ötletekkel. Erre vannak online vagy személyes találkozóink is, ha valaki igényli a segítséget, mi megadjuk, a helyszínt is szívesen bejárjuk Velük. Ha valaki küld nekünk olyan képeket, hogy valami hasonlót szeretne, mi elkészítjük neki úgy, hogy minél inkább kifejezze a pár elképzeléseit.
Az árajánlat elfogadását követően a színek, és a hangulat egyeztetése történik, nem kell aggódni, ha nincs ötlet, van kreatív módszerünk, ami segít az elképzelés meghatározásában.
Ezt követi a vizuális prezentálás, amikor egymás mellett tudjuk megmutatni a választott virágokat és színeket még az anyagok berendelése előtt. Ez szerintünk kulcsfontosságú, mert azoknak, akik nehezen képzelik el előre, milyen is lesz a kész koncepció, megnyugtató pillanatokban lehet ilyenkor részük.
Végül nekiállunk a megvalósításnak és időnként megmutatjuk, hogy állunk éppen. A nagy napon, legtöbbször előtte való este vagy kora délelőtt dekorálunk. Az a jó a szárított virág dekorációban, hogy már akár hetekkel a dátum előtt is készen lehet, ez megnyugtató, és nem is megy tönkre.

Milyen térbe, helyszínhez ajánljátok?
–Bárhová! Ha pajta vagy borbirtok típusú esküvőhöz készítünk dekort, akkor lehet bohém hangulatútól kezdve romantikus is, ha pedig egy nagyon letisztult térbe komponálunk, rengeteg ablakkal és fémmel, akkor tudunk elegáns és letisztult, arany emelvényes alkotásokat is készíteni. Minden helyszín más lehetőséget rejt magában.

BÉRELHETŐEK IS!
Egy profi műhely áll mögöttetek...

–Igen, hiszen a virágok mellett foglalkozunk dekoráció kölcsönzéssel is, vázák, szőnyegek, szalmakockák, gyertyák, terítők, farönkök, rattanok, ezek mind bérelhetők tőlünk Szeretünk építeni, sokszor készítünk aranyozott fém kocka-állványra felfuttatva vagy ennek a bázisnak a tetejére helyezett kompozíciókat.
Hajkoszorúk, menyasszonyi csokrok, koszorúslány csokrok, karkötők, férj és vőfély kitűző, centerpiece kompozíciók, épített virágfalak, székek dekorálása, köszöntő táblák felvirágoztatása, épített virágkapuk és boltívek, virágos útvonal, háttér dekoráció, ezeket mind lehet kérni tőlünk.

TREND TIPP!
Az egyik legizgalmasabb, amivel foglalkoznak az ARBONIKÁNÁL, az a virágos fülbevaló elkészítése, amit nagyon szeretnek a menyasszonyok, akár az esküvőre, vagy utána, a csokorból is készülhet.
ARBONIKA
Telefon: +36308776536 • E-mail: arbonikadecor@gmail.com