A modern és az ódon szerelme

A Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényház nevét az otthonát adó három vízi malom után kapta, melyek műemlékként díszítik a tatai Öreg-tó parti sétányát.

Az ódon és a modern házassága az épületkomplexum, ötvözete a hagyományőrzésnek és korszerűségnek, különleges helyszíne esküvőknek, családi eseményeknek is.

Csodás miliő kültéren és belső tereiben! Az autentikus, múlt időt, emlékeket idéző részletek, mint például az épület külső frontját díszítő vízimalom-kerék, éppúgy hangulatkeltőek, mint a modern, üvegezett külső, melynek köszönhetően panorámás a kilátás a tóra, és bájos vadkacsáira. A MALOM ÉS KACSA rendezvénytereinek belső világa kedvesen illeszkedik nevéhez, őrzi az épület külsején is megfigyelhető kettősséget: a fagerendázat monumentális, pazar: modern, hagyományos, és királylányos esküvőhöz is ajánljuk.

Ez a pazar dekoráció mutatja, miképpen egészíti ki a királylányos ruhakölteményt a meghittséget és otthonosságot keltő tér. Az ellentétek harmonikusan szelidülnek össze, és barátságos atmoszférát keltenek. Jó itt lenni!

Rendezvényhelyszínül 3 tágas rendezvényterem (egyenként 115 négyzetméteresek) és 2 nagy méretű terasz (140-160 négyzetméter) szolgál, a választás lehetőségét kínálva az elszeparáltságra vagy a nyitott, tóra néző panoráma élvezetére - 100 fős vendégsereg ellátására alkalmas befogadóképességgel.

Távolság, itt inkább közelség, mert Tata Budapesttől csupán 60 km az M1-es autópályán és a vizek városa közel van Komárom-Esztergom megye nagyobb városaihoz.

Neves chéf garantálja a kulináris élményeket az esztétikaiak mellé – legyen szó svédasztalos, tálszervizes vagy tányérszervizes tálalási módról.
Emellett magas színvonalú technikai felszereltség jellemzi a MALOM ÉS KACSÁT, mind a fénytechnika, mind a hangtechnika tekintetében.

Szállásra általában szükség van egy lagzihoz, hogy legyen hol felkészülni a boldog eseményre, legyen hol megpihenni, altatni a Kisvendégeket vagy eltölteni a nászéjszakát – hangulatos környezetben. Lilik 1 és Lilik 2 nevű apartmanjaink tágas (80 négyzetméter), jól felszerelt lakások, lenyűgöző kilátással a tatai tó, a vár és az Esterházy-kastély panorámájára. Íme, a lakosztály egy részlete, marasztal nászutazásra is!
 

Bízunk benne, hogy a nálunk készült esküvői képsorozat alapján megtetszettünk! Gyertek el hozzánk, hogy személyes helyszínbejáráson kalauzolhassunk Benneteket a Malom és Kacsában!

Telefon: +36 30 4888 180
E-mail cím:  sales@malomeskacsa.hu
Cím: 2890 Tata, Tópart u 19

Koncepció: Esküvő Trend Magazin
Helyszín: Malom és Kacsa, Tata
Dekoráció, enteriőr tervezés: Éva Burger virágkötő mester
Gyöngyház fényű hozományláda: Menyasszonyi láda
Ruha: Mirandella Esküvői Ruhaszalon
Ékszer: Ékszerpalota
Haj: Györgyi Berendi
Smink: Fellner Henrietta
Fejdísz: Evalena Handmade Jewelry
Hajó: Zöldi György/ Tatai Hajózás
Dekor kellék plexiból: Plexitündér - rendezvénydekoráció készítés, plexi dekoráció webshop
Fotó: Szentpéteri Csőke Bea
Modell: Adél Horváth