Tartsd az Esterházy-kastélyban!

Különleges élmény, és leírhatatlan érzés, hogy a valamikor katonai kórházként működő, pusztulásnak indult történelmi ereklye teljes pompájában, tökéletes szépségében ébredt fel és így, megmentve adja parádés szépségét ünnepi alkalmainkhoz. Varázslatos álomhelyszín: 4 frissen felújított különteremben!

1. tipp
A SALA TERRANA – igen, itt is ünnepelhettek!

Elegancia és arisztokratikus ragyogás. Fertőd-Eszterházán a kastély remekívű kovácsoltvas főkapuja kitárul az esküvők előtt, visszavisz az időben, a jelenre és a jövődre hatással. Feledhetetlen kézfogód lesz itt, a vendégeid megtiszteltetésnek érzik az alkalmat, hatása alá kerülnek az első pillanattól fogva...

  Fertőd-Eszterházán a kastély aranyló, hímzés-szerű falai, hatalmas csillárjai, díszkertjei olyan rendezvénynek nyújtanak teret, mely igazi királykisasszonyok világába hív.

2. tipp!
AZ APOLLÓ TEREM – pazar rendezvényhelyszín, dekorációt nem kíván!

 A kastély terei, kertje, romantikus környezete fotózási helyszínként is magával ragad.

Az Esterházy-kastély szeretettel várja a menyasszonyokat, vőlegényeiket, szüleiket, és esküvői szolgáltatók, fotósok, esküvőszervezők, céges rendezvényekben, kisebb és nagyobb partyk lebonyolításában érdekelt szakemberek jelentkezését, hogy megmutassa ezt a rendkívüli és reprezentatív helyszínt legendás parkjával, díszudvarával, szökőkútjaival, az emeleti díszterekbe vezető kétkarú díszlépcsőjével, szalonjaival, termeivel és kápolnájával együtt.

Aki ide belép, élmény részesévé válik.

A pazar helyszín nyílt hétvégéjén az is kiderült, miként működik az Esterházy-kastély egy esküvőn, szülinapi partyn és más fogadásokon, virágokkal díszítve. Patinás termeiben rengeteg ötletet kínál, milyen egy arisztokratikus rendezvény, melyről a boldog meghívottak sokáig mesélnek majd.
 

3. tipp!
A BELVEDERE terem
, melyet restaurátorok nemrég fejeztek be. Gyönyörű kilátást nyit a parkra, óriási belmagassága a pompa és a történelmi atmoszféra különleges elegye.
 

Mutatjuk a Belvedere-t így is: a natúr, rusztikus gerendák, és a falon a hímzés-szerű, nőies virágmotívumok meghitt alkalmat ígérnek...

4. tipp!
A PÁLMAHÁZ sokak kedvelt esküvős helyszíne volt eddig is, most még szerethetőbb lett.

Jelentkezz be, várnak szeretettel! Esküvővel, polgári szertartással kapcsolatos kérdés, kérés esetén fordulj bizalommal az esemeny@eszterhaza.hu e-mail címen vagy a +36 (99) 537 644 telefonszámon egyeztetés céljából a kastély illetékeséhez.
Esküvői képeket bejelentkezés és időpontfoglalást követően lehet itt készíteni. Legalább egy héttel a tervezett fotózás előtt egyeztess az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
e-mail: info@eszterhaza.hu, telefon: +36 99 537 640!