Idill az Andrássy Kúria & Spa-ban

Engedjék meg, hogy elkalauzoljuk Önöket egy idilli esküvői álom helyszínére, ahol a múlt idők eleganciája és a modern kényelem összefonódik. Az Andrássy Kúria & Spa nem csupán egy különleges wellness és SPA élményt, valamint Michelin-ajánlott kulináris utazást kínál, hanem olyan varázslatos helyszínt is, ahol az esküvőjük felejthetetlen emlékké válik.

Tokaj-Hegyalja bámulatos kincse, az Andrássy Kúria & Spa, ahol a hagyomány, meghittség találkozik a modern kényelemmel. Itt az ifjú pár minden évszakban számos exkluzív helyszín közül választhat esküvőjének megrendezéséhez. A polgári ceremóniát a Szalon elegáns termeiben, a Kúria teraszán vagy akár a rendezvényterem karzatán is megtarthatják. Egyházi esküvők számára pedig Tokaj-Hegyalja gyönyörű templomai vagy akár a Mádi zsinagóga is rendelkezésre állnak.

Az esküvői ebéd vagy vacsora helyszínéül – létszámtól függően – a rendezvénytermet, a Szalont vagy a Bobajka éttermet javasolják, melyet a Michelin Guide is ajánl. Alapdekorációval ellátott rendezvényhelyszíneik 30-150 meghívott fogadására alkalmasak.
 Az Andrássy Kúria & Spa minden vendégét kényezteti. A szobák eleganciája és tágassága lenyűgöző, nászútra is tökéletes választás. Az Andrássy Lakosztály és a két Prémium Lakosztály egyedi atmoszférája feledhetetlen pillanatokat teremt. Amennyiben 10 vagy több szobát foglalnak, a Prémium Lakosztályt ajándékba kapják, míg 15 vagy több szoba foglalása esetén az Andrássy Lakosztályt biztosítják térítésmentesen az ifjú pár részére. Legalább 45 szoba foglalásával az Andrássy Kúria & Spa exkluzív használatát biztosítják, melybe a szálloda összes terme és Spa-ja is beletartozik.
 
Foglalás: +36 47 580 015 • Cím: Tarcal, Fő út 94. • e-mail: hotel@andrassykuria.hu