"Hajh, ezek a lányok bármit megtehetnek velem!"

A Sziklát meghódították: Dwayne Johnson Hawaii-on mondta ki az igent élete nagy szerelmének, második gyermeke anyukájának! Tradicionális szertartást tartottak, sok helyi virággal, hófehérrel, cuki és szerethető volt az egész, nem csak a dekorációtól és a természeti környezettől, hanem a vőlegény örömétől!

Dwayne Johnson pankrátorból lett színész titka, hogy azokat is magával ragadja nevetésbe hajló mosolyával, akik sosem kedvelték az akciófilmeket. A kétgyerekes apuci idén elvette feleségül második kislánya anyukáját, ami még inkább szerethetővé teszi közönsége előtt a Hawaii gyökereire büszke, múltját nem tagadó férfit, aki bekerült a Guiness rekordok könyvébe is: „A legtöbb szelfie 3 perc” alatt kategóriában.
A titkos esküvőre nyolc évvel azután került sor, hogy a pár találkozott. A Szikla Instagramján esküvői fotójukkal jelentette be, hogy kimondták az igent, méghozzá hol máshol, mint a Hawaii-szigeteken – számolt be róla. A ceremónián a menyasszony egy csipkés Mira Zwillinger darabot viselt, míg Rock lazára véve a dress code-ot, kigombolt fehér inget és egy fehér Ralph Lauren nadrágot választott, a helyi virágok mellé. A Kauain tartott szűk körű lagzira minden vendég online meghívást kapott, azonban csak az utolsó pillanatban küldték ki a fontos mailt. Így mire Dwayne kolléganője, a kedves és nagyon szeretett Emily Blunt – akivel a színész a Jungle Cruise című filmet forgatta nemrég – megkapta az értesítést, a nagy titkolózás miatt le is maradt az esküvőről:-) Nézd meg galériánkat, milyen cuki apuci!

"Hollywoodban gyorsan terjed a szóbeszéd. Ha valaki seggfej, az elég hamar kitudódik. Az élet pedig túl rövid ahhoz, hogy tuskó alakokkal bajlódjunk. Semmit sem kell görcsösen komolyan venni, csak lazán, és akkor menni fog, jobban, mint tele nadrággal, idegesen. Így van ez a munkával, az esküvő szervezésével és a gyerekekkel is.... Ha szigorú lennék, szabály-diktáló, akkor ellenállnak. Ha könnyedén mondom, kedvesen, mosolyogva, hogy fogat kellene mosni, örömmel megcsinálják, és még kellemes családi rituálé is lehet belőle.
Haj, ezek a lányok, bármit megtehetnek velem..."
DWAYNE JOHNSON