Mamma mia!

A Mamma Mia! főszereplőjét, akit most a nagy sikerű SIX musicalben is láthattok a Madách Színházban: MURI ENIKŐT fotózhattuk. Vele jött Kiss Ernő Zsolt és Szaszák Zsolt is, akik váltott szereposztásban játsszák el mellette a szerelmesét. Ki a jobb? Kit szeret jobban? A fotózás így zajlott, nevetéssel, galamboktól való kis félelemmel, vetélkedéssel, megjátszott rivalizálással, BARÁTSÁGGAL, íme a kulisszatitkai.

Az Aranybástya Étteremben találkoztak. Zsolt és Ernő a Manzetti öltönyében feszített, bár ugyanazt a karaktert alakítják esténként a Mamma Miában, feltűnő, mennyire különböznek. Egészen más karakterek. Aztán a parlamenti panorámás étteremben elindult a játék... Az étterem a színpadjukká vált.

Az Elite Szalon ruhakölteményében táncolni kellett! Mindkét színész azonnal színre lépett... Szaszák Zsolt táncolna, Kiss Ernő Zsolt szintén, és egymástól kérik le Enikőt. Játék ez, persze... A valóságban mindhárman másba szerelmesek:-)

És Enikő? Kivel táncol tovább a gyönyörű ruhájában? Az Elite Szalon az egyéniségéhez választotta a kreációkat, és egyiket Enikő, bizony félretetette az esküvőjére. Az Esküvő Trend Magazinból kiderül, melyik a kedvence...

És ilyen portrék is születtek. Ahány fotós, annyiféle nézőpont. Számtalanszor tapasztaltuk, hogy aki a kamera másik végén van, vagy a főszerkesztő, aki olykor közbelép és instruál, benne van a képben. Azzal, ahogy kérdez, amit mond, amilyen érzést kivált a szereplőből. Így a három fotós portréi másként érzékenyek. Dévai Zoli képei..., merengés, tartózkodás, aztán a panorámában valami kis csoda is történik:

Mészáros Gábor fotóművész a kedélyességet, az élet könnyedségét veszi észre a színésznő csillogó szemében... Egy szép, boldog nap erejét, nézzétek, komoly is, meg nem is:

A csokor cukorból készült, SUGARCRAFT by Kanyári Eszter illatos munkája!

Hogy valaki nő vagy férfi, az nem mindig szempont, de valahogy Szentpéteri Csőke Bea képei mindig árulkodnak arról, hogy egy nő készíti. Figyel a ruhára, a részletekre, a díszletre, miközben a férfi fotós a fényekre, az atmoszférára és a főszereplőre koncentrál erősen. A MARIANA ÉKSZER csillogó kreációi tündökölnek, de minden portréban feltűnőek.

És akkor jöttek a galambok, köszönet érte  (fehertubi@gmai.com), Siklódi Kürti Adriennek! Kis kosárkában, ártatlanul. Enikő azonban félt tőlük.... Kértük, ne nézzen rájuk, csak finoman húzza meg a madzagot, ami felemeli a kosárka tetejét, és nézzen az égre, mindig csak fel!
Az Aranybástya bejáratánál varázslatos esküvői képek születhetnek, a háttérben a Halászbástyával, az egész olyan, akár egy mese.

A dekoráció a fehér színekre épített és az aranyra. DekorÁgi a Dunavirág virágaiból fehér zuhatagot képzelt el. Csak úgy ömlik, kúszik, körülöleli a teret... Gyújtsuk meg a gyertyákat is, mi elfelejtettük volna, de Ági szerencsére nem.

Még egy fess karakteres kép Dévai Zolitól:

És egy kis sugdolózás a panorámában, hogy miről? Folytatás az újságárusoknál, az Esküvő Trend Magazinban!
Köszönet Fodó Gyöngyinek a frizurákért, Hupka Erikának a sminkért, esküvőszervezőinknek Orosz Laurának és Szilágyi Rékának a precizitásért, a MeghívóTrendnek a papír kellékekért.