Formák és színek viadala

Az Esküvő Trend Magazin a Mi kis falunk két gyönyörű színésznőjét fotózta Tatán, a Pálma Rendezvényházban. KATONA ERZSÉBETnek, a Bodza Virágműhely dekoratőrének a következő instrukciókat adtuk: mivel két eltérő karakterű művésznő érkezik shootingunkra, fejezze ezt ki a dekoráció is. Az egyik legyen mesebeli, színes, de hordozza a bájt is, kis lilával, mezei virágokkal.
A másik épp ellenkezőleg: ne hivalkodjon, a fehér és a vajsárga domináljon, visszafogott, mégis arisztokratikus, finoman elegáns díszletre vágytunk. 
LIPKA TÍMEA, a Lipcake Factory tortaművésze ugyanezt az instrukciót kapta, és íme...
 

1. Szinte színek nélkül - elegancia,
arannyal és
vaníliával
 

Könnyedség, nyári hangulat, meglepetés, finomság és nőiesség jellemezte ezt a partyt, ahová a Mi kis falunk Dóriját, azaz Ripli Zsuzsanna színésznőt vártuk, aki érzéki szépség, nem is tagadhatná.

Érdemes figyelni a torta és a dekor arany részleteit, a fehér gazdag árnyalatait és átmeneteit a nagyon halvány vízkék, rózsaszín és a sárga felé. Csöppet sem unalmas ez a dekor, hanem rendkívül elegáns, és izgalmas.

2. Az öröm árnyalataiban

Szexi, attraktív, lehengerlően izgalmas. Ez az esküvői díszlet Lovas Rozi művésznőt várta, aki a Mi kis falunkban Erikát alakítja. Visszafogott, elegáns művész, titokzatos nő. Vajon hogyan hat rá ez a lelki alkatától épp eltérő dekoráció?

A lila intenzíven van jelen a bordóval, de a mezei virágok hangulata mégis annyi szelídséget vonz be.

Hogyan hatott a két színésznőre a lelki alkatuktól épp eltérő dekoráció?
Az újságárusoknál keresd az Esküvő Trend Magazint, meglátod, és izgalmas beszélgetésben jutsz a lelkükhöz közelebb.
Fotó: Dévai Zoltán, Erdős Zsolt, Polonkai Gizella
Ruha: Mirandella Szalon
Ékszer: Vergina
Székek: Székre fel