Egy napra a Tiéd lehet ez a kastély

Létezik egy hely,
...ahol a múlt hangulata a jövô kényelmével találkozik. Képzeljen el egy gondosan ápolt kastélyparkot a Somogyi-dombság szívében, varázslatos természeti környezetben.
...ahol megtarthatja álmai esküvôjét, a ceremónia a kastélyparkban, vagy a termáltó partján zajlik.
...ahol a kényeztetés a mindennapok része.
...ahol az egész Kastély és annak teljes személyzete az Önök rendelkezésére áll.
A HERTELENDY KASTÉLY BEMUTATKOZIK.

Az ötcsillagos Hertelendy Kastély
Kutas-Kozmapusztán, Kaposvár és Nagykanizsa között található. A felújítás során megtartották a múlt század építészeti stílusának autentikus elemeit, ugyanakkor a helyiségek, a szalon és a lakosztályok, szobák berendezésekor a luxus igények kielégítésére is gondoltak.

A Kastély 14 romantikus szobája, köztük a pompázatos nászutas lakosztály és a Vadászház 6 apartmanja a legmagasabb kényelmi szolgáltatásokkal várja Önt és vendégeit.

A kastélyparkban Európában egyedülálló módon füves leszállópálya is található, így az ifjú pár érkezhet a ceremóniára kisrepülôgépen, de limuzinnal vagy hintóval is.

Több esküvőre alkalmas helyszín
található a Kastély területén, a vendégek számától függôen akár 200 fô részére. Professzionális csapatuk valóra váltja az álmait, segít megszervezni a szertartásokat, szakértô gondossággal ügyel a részletekre. A nemzetközi ínyenc konyha helyi különlegességekkel is szolgál, a Borospince presztízsborok széles választékát vonultatja fel.

Ha meghitt templomi esküvôt szeretne, a Hertelendy Kastélytól csupán 7 km-re lévő, XVIII. századi segesdi királyné-koronázó templomot ajánlják. A templomból a Kastélyba vezetô visszaútra romantikus hintózást választhat, télen, lovasszánnal ez talán még varázslatosabb.

Kösse össze életét párjával egy elegáns,
ötcsillagos kastélyban a Somogyi-dombság szívében,  ahol a múlt hangulata a jövô kényelmével találkozik!  
Információért klikk ide!