MARIANA - a csillogás művésze

MARIANA, a világhírű izraeli divatékszer márka tervezői hitvallása, hogy az ékszerek oly változatosak, mint a hangulatunk, melyet hűen közvetítenek. A kollekció legfőbb múzsája maga a természet, utazások, egzotikus tájak vonzása, és az ezeket kísérő, kellemes érzelmek, melyek képesek összekötni földrészeket, embereket.

ÁLMAINK VÁGYA
Kitűnő, kézzel csiszolt ásványok, szemet gyönyörködtető kristályok és gyöngyök, kézműves csiszolt üvegkristályok díszítik ezeket az ékszereket, felvonultatva a színek és anyagok végtelen variációját. Kirobbanó színérzék és a régi-új váratlan fúziója mutatkozik meg  MARIANA gondosan megmunkált ékszereiben, melyek egyszerre diktálják a trendet, másfelől egy nő életének örök, klasszikus darabjaivá válnak.

„A szín, amit viselsz, rólad mesél: ki vagy és hogy érzed magad éppen. A színek hatással vannak ránk: bennünk lüktetnek, átszövik mindennapjainkat. Az ebből fakadó pozitív élmények, érzelmek és álmok ihlették ékszereimet.”

VALAMI SZÉP
A Mariana márka minden darabja szép esküvőre, a kék, a "valami kék" -et is jelképezi, nem kell kizárólag fehérben gondolkodnod.

A szív motívum a szerelemre utal, és meghatározza az esküvőd napját, de maradjon ez igaz egész életetekre is. A divatmárka anya-lánya koncepció darabokkal is készül, mellyel a menyasszony édesanyjához való kötődését is ünnepelheti, de azokat a menyasszonyokat is megszólítja, akik már anyukák és kislányuk koszorúslánykodik a nagy napon.

A Mariana ékszerek kizárólag a legmagasabb minőségű alapanyagok felhasználásával készülnek. Minden darab egyedileg, gondos kézimunkával születik, majd tartós fémbevonatot kap: 18 karátos rose gold, 925 sterling ezüst vagy ezüstfehér ródium formájában. Minden ékszer hypoallergén, nikkel- és ólommentes. A Mariana törekszik arra, hogy a legjobb fémötvözetet használja, így biztosítva a magas minőséget és tartósságot, éppen ezért élettartam garanciát is vállal. Gyönyörködj galériánk képeiben!