Borús ég, derűs hangulat

Ha szakadt is az ég, ha a zápor meghiúsította is az elképzelt, szabadtéri álomesküvőt, Tóth Vera derűs maradt, újratervezés következett, és talán ez az esküvő arra is példa, hogy a körülmények, a dekor, sőt az időjárás, vagyis semmi sem ronthatja el azt a nagy napot, melyet boldogságra, szerelemre épít két őszinte ember.

A természetességében rejlik a varázsa. Ez a tehetségének, hangjának, személyiségének kulcsa. És az esküvőjét is ez hatotta át. ELKELT TÓTH VERA, szeretjük és sok boldogságot kívánunk a hétköznapokra is!

Az esküvőt Vera olaszos, toszkán hangulatban képzelte el, egy hegyen vagy dombtetőn, madárcsicsergéssel, szép kilátással a természet ölelésében. Csakhogy az extrém időjárás elmosta volna, záporokat, jégesőt jósolt a meteorológiai – és ezúttal így is lett. Így a száz fős vendégsereget a szabadtéri esküvőről hirtelen át kellett irányítani Szentendrére. ...ám ezt is megoldotta Vera, és ha felhős is volt az ég, ez sem ronthatta el derűs hangulatát, mert az nem a körülményeken múlik. Persze, volt egy nagy álma, melyből így sem engedett...

Évek óta egy dolgot tudott, hogy ha egyszer férjhez megy, akkor Daalarna ruhában mondja majd ki. És ez az álma teljesült is. Szép is benne, ugye?

Köszönjük a képeket a Secret Strories by Daalarnának!