Holisztikus menyasszonyi ruhák

A halhatatlan szerelem rejtélye legalább olyan nehéz kérdés, mint az örök életé.
S. Hegyi Lucia divattervező holisztikus esküvői öltözékeivel a két titkot egyszerre oldja fel, azzal is hogy holisztikus ruhakölteményeket tervez.

Lucia ruhái időkorlát nélküliek, trendfelettiek, és végtelenül lehet szeretni őket. 

A holisztikus szellemiség azt jelenti, hogy a ruha készítése során beszélgetés zajlik a tervezővel és csapatával, ennek során lehetőség nyílik feltárni a menyasszony személyiségének rejtett kincseit. Így nem "csak" a ruha készül el a nagy napra, hanem a menyasszony is teljes és önazonos valójában jelenik meg.

Átörökíthetők az élet legszebb alkalmaira, hordhatók esküvő után is. Hagyományteremtővé válhatnak ezek a ruhák, mert nemes, luxus, minőségi anyagaiknak köszönhetően, ajándékozhatóak anyáktól lányaiknak a megtalált boldogság ígéretével.
Így válnak halhatatlanná, mint az örök szerelmek. Bármikor veszed fel, jelensz meg, meséled el: a boldogságot idézed esküvőn és azon túl ezekkel a ruhakölteményekkel, hiszen nem csak a testedre, a lelkedre is szabták azokat.

A tervező annyira ismeri a női testet formába hozó mágikus szabásvonalak művészetét, hogy az ötlet, az egyediség sohasem öncélú, hanem közben karcsúsít, a nő legszebb részleteire fókuszál. Szalonjában az átlagos alakot is szoborszerű szépséggé formálja. A szabásvonalakkal minden alkatból a legönazonosabbat és legnőiesebbet hozza ki a nagy napra. Ez az érzése annak, aki találkozik a szeretett nővel, aki Luan by Lucia ruháját viselheti.

A frissességet, a modernséget és klasszikus fenségességet egyszerre kelti fel ez a kollekció, ezért megunhatatlan, fel akarod venni újra és újra, mondjuk egy másik cipővel, kalappal. A Luan by Lucia öltözékei több elemből épülnek fel, részleteikben is variálhatóak, kombinálhatók, vagy társíthatók más ruhadarabokkal is. A tervező olyan szuggesztív ruhakölteményeket készít, melyekkel életre szóló életérzést kelt, a családi ünnepi alkalmakat életben tartva. Ehhez nemes, időtálló anyagokat használ, közben a kortalan stílus letisztultsága a modern formavezetéssel találkozik.
 IDŐPONTFOGLALÁS