A 2023-as menyasszonyi ruha trendek

A világ top3 esküvői ruha márkája olyan nőt tart múzsájának, aki értékeli az eleganciát,
követi a divattrendeket
, fontos számára a profi kivitelezés, és szeretne olyan menyasszonyi ruhát viselni, mely kifejezi önálló  identitását, vagyis az ízlését.
A minőség iránti igényen alapuló filozófia jellemzi az Eklektika Szalonban forgalmazott világmárkák: a Jesus Peiro, a Morilee és a Ronald Joyce összes ruháját továbbra is.
A klasszikus, rá jellemző jegyeket 2020-ban is megtartotta mindhárom márka, de ismét hozzá tudtak tenni valamit, mely malíciózus, és több ezer menyasszonynak üzenik, esküvőt tartani egyáltalán nem felesleges, hanem gyönyörűséges.

Jesus Peiro
BÁJOSAN FONÓDÓ MASNIK,
KIVÉTELES ANYAGOK,
ELBŰVÖLŐEN NŐIES HÁTVONAL

Jesus Peiró letisztult, minimalista szabásvonalai okán az egyik kedvenc tervezője az Esküvő Trend Magazin szerkesztőjének és stylistjainak. Hatalmas, drámai vonallal büszkélkedik most is a kollekció szinte minden darabja, fantasztikusan modern a hatás, amit kivált ruháival a presztízsmárka. Egyaránt javasoljuk modelljeit törékeny őzgidáknak, és nagyobb méretben gondolkodó aráknak is, hiszen az egérkébe hajló lányokat intenzívvé és attraktívvá teszik ezek a modellek, a teltebbek testét viszont szoborszerűen nőiessé emelik dekoltázs vonaluktól, miközben apró kiegészítőktől, masniktól, "feszes" varrás-technikától vizuálisan vékonyítanak és nyújtanak.

Ez a különösen szép váll vonalat eredményező ruhaköltemény fantasztikusan bájos, egy tervezőnél sem láttunk hasonlót, ahogy a masni édesen simul a vállhoz, virágszirmot képez közben...

Lenyűgöző, modern, a minőségi anyagoktól viszont mégis örök klasszikusokat találunk a 2020-as kollekcióban. Érdekes módon csipkés modell nincs is a kreációk között. Inkább nehéz selyem, szatén, olykor légiesen omló, uszályt is képező tüll...
A masnikat szabadon használja, akár a derékra is illeszti, hogy onnan, az óriás masniból két oldalon elegánsan ereszkedjék le a szoknyaalj.
Audrey Hepburn finom báját kölcsönzi a menyasszonynak minden egyes modellje, magabiztos választás azoknak, akik lenyűgözni vágyják az esküvő résztvevőit, anélkül, hogy bármiféle formabontásra, polgárpukkasztásra törekednének.

Morilee
 ÉRZÉKIBB EZ A KOLLEKCIÓ,
MINT VALAHA!

Madeline Gardner vezető tervező mindent tud a csillogásról és magabiztosan emeli ki (vagy palástolja) a női alak jellemzőit. Az angol tervezőnő letisztult eleganciájáról volt inkább ismert, de 2020-ban merészebb, bátrabb! És szexisebb a kollekciója – mint valaha is volt. Fantasztikus attraktív csipkékkel lebbenő aljakban végződnek a  centiméterenként kidolgozott, változatos, sokat mutató dekoltázs-típusokból nyíló szoknyái. Ahány nő, szinte annyiféle váll-dekoltázs-mell típus és ehhez illeszkedő, előnyös ruha. Madeline végtelen kombinációval segít, mindenféle dekoltázs típusnak a legnőiesebbet tervezte: a hernyópántostól a V kivágáson át, a fedetlen vállú, szexis, mégis mértéket tartó halter nyakúakig, sőt a testszínű, nude, érzéki költeményekig...
Ruhái mozgásban is nagyon jól érvényesülnek: a divatbemutatós kisfilmből jól látszik, könnyedek ezek a varrott költemények, ettől lenyűgözőek.
Videofilm

A hippi luxus kedvelőit és a tradicionális, ünneplésre vágyó, glossy királykisasszonyokat egyszerre érintik meg Morilee kollekciói, 2020-ban a legtöbb újítást ez a márka vállalta be.

Mi Madeline titka?
Talán az, hogy állandóan "valami mást" is kínál, amelyet a menyasszonyok már szerettek, anélkül, hogy elveszítené a klasszikus esküvői ruha tradicionális varázserejét. Ez indulásától a legnagyobb ereje. Mindig vannak új szövetek, persze, bűvös részletek is, és természetesen néhány fantasztikus briliáns változat, amelyről beszélni kell, íme, a középpontban, fent, az áttetsző, csillámokkal díszített, nude varázslat, és galériánkban is mutatunk még néhány ruhakölteményt, melyet az Eklektika Szalonban már próbálhatsz. 

– A menyasszonyok sokszor gátlásosak, bizonytalanok, a szépségükben kételkednek. Észrevettem azonban, hogy ha egy lány a szalonunkban felpróbál egy Ronald Joyce ruhát, azonnal elmosolyodik – mondja Sullay Judit, az Eklektika Szalon tulajdonosa.

Ronald Joyce
MENYASSZONYAI
TOVÁBBRA IS MOSOLYOGNI FOGNAK

Ronald Joyce: a márka egy kis londoni üzletből nőtte ki magát, gyorsan virágzott, és tekintélyes brit márkává vált, elképesztően hamar meghódította ez egész világot. 
Veni Infantino, többszörösen díjazott olasz tervezőnő frissítően hatott a 70 év alatt tradicionálissá vált presztízsmárkára, és új üzenetet hozott. Ő ugyanis boldoggá és megelégedetté kívánja tenni a menyasszonyokat (a folyamatosan önmagukban kételkedő magyar lányokat is). Nem csak a soványka, modell-testűeket, hanem bárkit. Mert mindenki megérdemli a szerelmet és a boldogságot. Íme, az olaszos életérzés, mely exkluzív anyagokkal, kifinomult mintákkal, kivételes luxus-díszítéssel kiegészítve, elbűvöli a menyasszonyokat és felszabadítja őket.
– Ezért mosolyognak azonnal, ahogy egy stílusukhoz passzoló Ronald Joyce kreáció a testükre kerül– mondja Judit.
És itt a királynős, hercegnős, luxus vintage kollekció minden árnyalatából választhatnak a menyasszonyok, sőt, olykor keverednek is a stílusok, eklektikusan.

Trendi!
Újdonság, hogy több modellt lecsatolható palásttal láttak el, mely még fennköltebbé teszi a hivatalos bevonulást.

A tökéletes sziluett garantált 2020-ban is, a nőies vonalak érzékien villannak meg, és gyönyörködtetnek, sok csipkével, vagy anélkül akár, gyöngyökkel, olykor etno mintákkal. Az A-vonalú kreációk mesések, alulról felfelé indázó csipkemintájukkal, kecses váll-megoldásaikkal, variálható, lecsatolható, részletgazdag uszályuktól is. Romantikusan áramló szoknyákkal és kifogástalan részletekkel jelentkezik Veni 2020-ban. Sellői pedig talán sohasem voltak még ennyire érzékiek, mint most. Kedvencünk az Icelyn, mely bizonyítja, hogy egy vékonyka hernyópánt is szofisztikált lehet... Nézegesd még galériában a képeket... és közben gondolj arra, hogy ezek a 2020-as ruhák már megérkeztek az Eklektika Szalonba.

A sellők sohasem voltak még ennyire érzékiek, mint most.