Catering az esküvőszezonra

Az esküvő megtervezésekor fontos szempont a vendéglátás. Míg a jó ételek még emlékezetesebbé és szórakoztatóbbá tehetik a nagy napot, addig a rossz fogások rányomhatják a bélyeget az egész eseményre. Éppen ezért közel sem mindegy, hogy milyen catering cég mellett teszed le a voksodat. Ebben a cikkben felfedezzük az esküvői catering világát, különös tekintettel a szendvicsekre és a rágcsálnivalókra, és még egy olyan vállalkozással is megismerkedhetsz, akikről úgy gondoljuk, hogy bármelyik esküvő színvonalát a magasba emelnék.

A jó catering jelentősége egy esküvőn
Amikor a vendégek részt vesznek egy esküvőn, nemcsak a dekorációra, a zenére vagy az ünnepelt párra figyelnek különösen, de az elfogyasztott ételek és italok is mély nyomokat hagyhatnak bennük. A jó catering különlegessé és fényűzővé teheti az esküvőt, míg a láthatóan csúnyácska, ízek szempontjából szegényes szendvicsek rosszul szervezett esemény hangulatát idézik, a meghívottak pedig akár arra is gondolhatnak, hogy pont az ételeken nem kellett volna spórolni. Éppen ezért fontos, hogy olyan vendéglátó céget válasszunk, amely rengeteg tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik a minőségi és friss falatok biztosításában.

Miért fontosak a szendvicsek egy esküvőn?
Ha az esküvői fogásokról van szó, a falatkák és a harapnivalók egyszerűen elengedhetetlenek: ezek könnyen fogyaszthatók, könnyen tálalhatók, könnyen variálhatóak és nem okoz nehézséget vega, vegán, vagy akár glutén- és laktózmentes formában elkészíteni őket.
Végtelen lehetőséget kínálnak: kenyérfajták, húsfélék, zöldségek és gyümölcsök. Bár azt gondolhatnád, hogy a szendvicsek csak egy kötetlenebb esküvőhöz passzolnak igazán, addig tudnod kell, hogy a falatnyi szendvicsek remek választásnak bizonyulnak formális alkalmakra is. Ezek elegánsak és csábítóak, így teljesen képesek alkalmazkodni egy elegáns esemény hangulatához és környezetéhez is. A szendvicsek másik előnye, hogy egész nap felszolgálhatóak: a szertartástól kezdve egészen a fogadáson át, biztosan örülnek a vendégek a finom falatoknak. Emellett pedig a főétkezéseket megelőzően vagy követően lesznek olyanok, akik vagy “ túl hamar “ éheznek meg, vagy ennének még pár ízletes falatot: az ő számukra tökéletesek a szendvicsek!
A megfelelő catering cég kiválasztása
Amikor catering céget választunk egy esküvőre, érdemes néhány dolgot szem előtt tartani. Amellett, hogy fontos elolvasni a korábbi megrendelők véleményeit az adott cégről, érdemes körültekintően megvizsgálni az ajánlatokat.
• Kedvezményes csomagajánlatok
Talán te is észrevetted már, hogy akár csak egy bolti bevásárlás esetén is sokszor költséghatékonyabban jössz ki abban az esetben, ha valamelyik termékből többet is beszerzel. Ez a falatkák és a szendvicsek esetében is így van, ami azt jelenti, hogy érdemes olyan catering céget keresni, akik csomagajánlatokat is kínálnak. Ezek akár 50-100 szendvicset is tartalmazhatnak, amely lehet, hogy akár a teljes vendégsereget lefedi, az azonban biztos, hogy sokkal kedvezőbb áron kapod meg a csomagot, mintha egyesével választanád ki a szendvicseket.
Minőségi szolgáltatás
A minőségi szolgáltatáshoz elengedhetetlen, hogy egy catering cég friss alapanyagokból dolgozzon, és különös figyelmet szenteljenek az allergénekre. Ezen kívül fontos az is, hogy a különböző diétáknak és életmódnak megfelelő alternatívát kínáljanak, például tej, hús vagy gluténmentes lehetőségeket. Vedd szemügyre azt is, hogy hogyan néznek ki a szendvicsek: egy hozzáértő cég ugyanis pontosan tudja, hogyan csábítsa a falatka magára a figyelmet.
Késéstől, fennakadástól mentes
Mi lehetne annál rosszabb, ha az esküvőd napján késnek a falatok, vagy az utolsó pillanatban lemondják a megrendelést, és SOS kell előállnod valamivel, amivel megkínálhatod a násznépet. A visszajelzésekből ezek általában ki szoktak derülni, így ezeket mindenképpen fusd át, ahogyan azt is, hogy mit ígér pontosan a cég. A legjobb, ha a megrendelés visszajelzésénél ezeket az információkat azonnal elküldik neked: miket rendeltél, és pontosan mikor teljesül a szállítás.

Hallottál már az Oryx Ízekről?
Az Oryx Ízek egy olyan különleges catering cég, amely szendvicsekre, falatkákra, hidegtálakra és sok más különleges finomságra specializálódott, amelyhez az ihletet egyenesen a repülőgép első osztályáról szerezték. Minden harapnivalót friss alapanyagokból, gondos odafigyeléssel készítenek el, változatos kínálatukkal és sokféle táplálkozási igényt kielégítő kínálatukkal a te vendégseregedet is elvarázsolhatják! Biztosítsd be az esküvődet catering fronton, hogy ne kelljen semmi miatt sem aggódnod, és felhőtlenül élvezhesd a saját nagy napodat!
Nézz körül a finomságok kínálatában, IDE kattintva.