ESKÜVŐPALOTA- a luxus, a szervezés, az ékszer és az álomruha otthona

ESKÜVŐPALOTA. Vadonatúj hely a Parlament mellett, ahol bensőséges keretek között segítenek, hogy királykisasszonynak érezd magad, Az esküvőd fontos részleteit, kellékeit itt megtalálod, a ruhádat, az ékszeredet, a cukrászodat is, és számos inspirációval közelebb segítenek álmaid esküvőjéhez.

A karikagyűrűiről, gyémánt nyakékeiről ismert Ékszerpalota most komplex esküvői szolgáltatást kínál, íme egy kis részlet, hogy a náluk megtalálható ruhák milyen varázslatosak...

Az ESKÜVŐPALOTA megnyitóján jártunk, ahol inspirációt szerezhetsz Te is, miközben ruhapróbád lehet, ékszereket mustrálhatsz, segítő szakemberek között találod magad, akik csak Veled, Veletek foglalkoznak egy 800 négyzetméteres, egyedi helyszínen. Itt nincs tabu, barátnős a hangulat.

A dekoráció kiválasztásában is segítenek..., ezúttal a Bodza Virágműhely szárazvirág kompozícióit láthatod, melyeket élővirággal, angol rózsával vegyítettek.

Itt virágfal előtt le is fotózhatod a felpróbált ruhát, az sem tilos!

Még egy kis részlet, papírvirágok, dekorációs elemek...

Ha egyedi a méreted, eltér a konfekciótól, mondjuk a dekoltázsod okán, akkor olyan tervezőkkel is találkozhatsz az Esküvőpalotánál, akik elkészítik a sziluettedre az álomruhát. A BeAttractive Couture vezetője, Szentpéteri Csőke Bea egyedi méretre tervezi ruháit.

A Lautner Design divattervezője, Lautner Brigitta is ott volt a megnyitón, Ő különösen büszke arra, hogy nem csak azokat a menyasszonyokat teszi magabiztossá ruháival, akik 36-40-es méretet hordanak. Keresd bátran, meglátod, milyen szép leszel!

Végül, de kicsit sem utolsó sorban: cipőket is próbálgathatsz...