Nemesi elegancia, kifinomultság

Egész évben nyitva áll a párok előtt, bármilyen stílusú virágdekorációt kedvesen befogad, éteri nyugalom lengi körül. A Deák Udvarházban fotózott az Esküvő Trend Magazin, Kakucson, Budapestről egy kis kiránduló-távolságra. Farkas Hajnalka werkfotóit nézegesd, az Esküvő Trend Magazinban ugyanerről a helyszínról, ugyanerről a dekorációról más hangulatú képeket láthatsz.

A mesebeli környezetben áll a kúria, gáláns oszlopaival emelkedik ki a tájból. Menyasszony szobája elbűvölően titokzatos... Báltermének csillárai, fehér gerendái a fenyves ölelésében lélegzetelállító hangulatot keltenek.
Mellette autentikus stílusban, kisebb épületek, például a vőlegénylak, melyben a menyasszonytól távol készülődik...

Az Imperial Szalon menyasszonyi ruha kollekciója varázslatos, könnyed, légies és elbűvölő. Alminka lila koszorúslány kollekciója is szépen érvényesül a felvirágozott vintázs térben.

A dekoráció a nyarat hozza el, akár télen is. Színes virágok özöne. Gogolák Marcsi, a Virág Mindenkinek dekoratőre a mezei virágok színeit gyönyörűen komponálta össze. A NASs Cukrászda torta-különlegességei színeivel kitűntek, feltűnősködtek, máskor márványos hatást keltettek a régi nemesi világot idéző kúriában

Nézzük meg közelebbről is a tortákat...