Marylin Monroe ezt választaná

Marilyn Monroe trükkjeit pontosan ismeri Madeline Gardner, a Morilee 2021-es ruhakölteményeinek vezető tervezője.  Ezt üzeni a friss kollekció, mely hazánkban az Eklektika Szalonban mutatkozik be. Az egykori ikon ugyanis átlagos testű, nem magas nőből is bálvány tudott lenni. Miért? Mert megfejtette a női test arányainak titkát, és ezt kihasználta, eszerint emelte ki ill. palástolta vonalainak kívánatos és kevésbé olyan részleteit. Morilee e titoknak köszönhetően azokból a nőkből is kihozza a bálványtestű ikont, akik átlagosnak hitték magukat. A 2021-es kollekció darabjai felemelőek, és önbizalmat adnak. A menyasszonyi ruhád ilyen szempontból is új kezdetet jelenthet.

Alig búcsúztattuk el az évtizedet, Morilee előre siet egy évvel és már a 2021-es kollekciójával hódít testet és lelkeket. A tökéletes illúziót hozzák el ezek a kreációk, magabiztos megjelenést adva az eleganciára és a tökéletes stílusra vágyó menyasszonyoknak.Magyarországon az Eklektika Szalonban debütál a 2021-es, alakformáló kollekció. V-nyakú dekoltázsok és erre rímelő hát-megoldások, csillogó kristály és gyöngy díszítések, bájosan hímzett csipke applikációk jellemzik a kollekciót. A hátat sokszor végtelennek tűnő, apró gombsor díszíti, ami költői és igazán romantikus. Szinte minden modell ujjatlan, és a virágcsipkés köruszály is visszatérő elem.

A legletisztultabb
A 2138-as Morilee kreációtól elakadt a lélegzetünk. Igazi meglepetés a nagy klasszikusok között.
Annyira letisztult, annyira sallangmentes és olyan gyönyörűen íveli a dekoltázst és az alakot!

AZ IKONOK STÍLUSA
Kicsit sem formabontók ezek a ruhaköltemények. Minden vendég, a még mindig a régi erkölcsöknek elkötelezett nagymamák, és a hozzád hasonló korú lányok is odáig lesznek Tőled, ahogy meglátnak.
Klasszikus, mégis trendi lesz stílusod.
A NŐI TEST SZEXI ARÁNYAI

Mindez egyrészt a fantasztikusan nőies szabásvonalnak köszönhető. A csípő és a derék arányait gyönyörűen emelik ki a kreációk, a fűzős megoldások, a dekoltázsba csempészett láthatatlan melltartóktól érzéki tökéletességet keltesz.
A csipke-motívumok átgondoltak, és kicsit sem véletlen-szerűek. Nyújtják, ügyesen karcsúsítják a sziluettet.
FÉNYŰZŐ KELMÉK

A hatás a kreációk anyagának is köszönhető. Elképesztően pazar, luxuskelmék, jó hozzá érni ezekhez a ruhakölteményekhez, már ránézésre is pompás minden részletében. Nem szólva a ruha suhogásáról, amikor magabiztosan a vendégekhez indulsz, és azt súgja a ruhád mindenkinek, ez a menyasszony költőien tökéletes. Biztonságban vagy, kísérhetnek a tekintetek...
Nézegesd galériánkat és próbálj az Eklektika Szalonban!

 

Trendi!
Ez a kollekció finoman díszes, nem igényel már hangsúlyos ékszereket, a természetes porcelánsmink is éppen elegendő, mégis teátrális lesz a bevonulásod. A kisebb és a színpadias óriási fátyol is bájosan illeszkedik bármelyik darabhoz a szertartás idején, utána pedig, ha ezektől már a bulihangulatban megválsz, új életre kel a ruhád, szabadabb, természetes és kényelmesebb megjelenést adva neked.