Tündérfény, Tejút, csillogás - a legfényesebb esküvőhöz!

A Dekortrend 2020-as újdonsága a kristálytiszta fényű, átlátszó kábeles, toldható fényfüzércsalád, a Crystalline, ami kedvező árú megoldás bármilyen felület dekorálására. Különlegessége, hogy minden tagjának átlátszó a kábele, ezért bármilyen felületen jól mutatnak, emellett teljesen szabadon összetoldhatóak és 1200 LED-ig működtethetőek egy konnektorról.

Jó hír, hogy a trafót, azaz a hálózati csatlakozót nem kell minden termék megvásárlásakor kifizetni, hanem külön kapható, így csak 1200 LED-enként kell vennünk egyet. A külön megvásárolható toldókábel és T-elosztó még nagyobb szabadságot biztosít a dekorálás tervezése során. Átlátszó kábele felveszi a háttér színét, így a LED-ek jobban érvényesülhetnek. IP44-es szigetelésének köszönhetően kültéren is használható.

A Crystalline család tagjai: fényfüzér, fényfüggöny, fényháló és jégcsap fényfüzér. Mindegyikből több méret is elérhető, illetve hideg fehér és meleg fehér színváltozat is. A hideg fehér visszafogott tiszta fehér, natúr fénye hűvösen elegáns, míg a meleg fehér változat kellemes, barátságos hangulatot teremt.

A Tündérfény elemes fényfüzér, ezért szabadon használható olyan felületek dekorálására, ahol nincs konnektor a közelben, például asztalok, napernyők, korlátok.

 A Dekortrend Tejút kültéri fényfüzére szintén toldható, fekete kábeles, és klasszikus villanykörte búráiban tündérfény kanyarog. Elegáns, modern dekorációja lehet fáknak, szertartás helyszínének vagy fotófalnak.

Bővebb információ itt: Webshop