DUNAVIRÁG

A Dunavirág több, mint virág egy országos partnerkapcsolati hálózat. Az ország legkülönbözőbb helyein megtalálhatóak partnerei, sőt, már az országhatárokon kívül is terjeszkedik! Az esküvői dekoráció náluk kezdődik.

Céljuk, hogy a partnereikhez betérő vevők minél magasabb szinten, minőségi alapanyagokból, friss virágokból kötött egyedi csokrokat kapjanak, profi virágkötőktől. Folyamatosan tájékoztatják partnereiket a legújabb trendekről: virágok, színvilágok, formák, kiegészítők, mindig napra készen a világ meghatározó műhelyeiből. Partnerei úgy készítik el a csokrokat, hogy abban kicsit benne legyen az egyénisége annak is, aki adja, és annak is, aki kapja. És ez még nem minden! A minőségi, egyénre szabott csokrokon kívül számos egyéb terméket is kínálnak virágaik mellé. Egyedi termékeiket úgy választották ki, hogy passzoljon a virág mellé, bármilyen alkalomról is legyen szó. Hiszen ki ne szeretne például egy gyönyörű Swarovszki ékszert a virág mellé, vagy egy csokitojást, ami kívül finom svájci csoki, belül pedig értékes meglepetéseket tartogat? A Dunavirág hálózat boltjaiban még számos pluszt kaphat minden kedves vásárló!

Ki ne szeretne például egy gyönyörű Swarovszki ékszert a virághoz, vagy egy csokitojást, ami kívül finom svájci csoki, belül pedig értékes meglepetéseket tartogat? A Dunavirág hálózat boltjaiban még számos pluszt kaphat minden kedves vásárló a friss virágok mellé!

Viszonteladóik számára valódi paradicsom a Dunavirág Centrum, ahol több, mint 6600 négyzetméteren, közel 1000 négyzetméter a hűtő kapacitással mindent egy helyen megvásárolhatnak. Több száz fajta cserepes és vágott virágot a legkiválóbb külföldi és hazai termelők kínálatából, naponta frissülő árukészlettel a hét hat napján. Kiegészítők, dekorációs termékek, home dekor termékek magas színvonalon, hatalmas választékban.

Mindenkit várnak szertettel hálózati partnereiknél,
az ország számos pontján:

Galaktika Virágüzlet

9024 Győr, Baross Gábor út 44.

Eni Virágszalon

7400 Kaposvár, Fő utca 40.

Varga Virág

9444 Fertőszentmiklós, Szent István u.62.

Levendula Virág

4400 Nyíregyháza, Pazonyi tér 9-10.

Vintage Cottage

4484 Ibrány, Szabolcs utca 26.

Szandi Virág és Ajándék

3770 Sajószentpéter, Kossuth utca 181.

Art Fleur Couture

4025 Debrecen, Hatvan utca 1.

Tündérvirág

3860 Encs, Ady Endre út 3.

Zsuzsa Virág

3934 Tolcsva, Kossuth út 71.

Virág Ker-Tem

3980 Sátoraljaújhely, Táncsis tér 3.

Viszonteladók látogassák itt:
Dunavirág Centrum,

2310 Szigetszentmiklós, Leshegy utca 1/c (Csak viszonteladóknak!)