Télen-nyáron Szardínián

Mesés üzenet onnan, ahol a vírus nem járt, csak a boldogság...

Szardínia egy kis, boldog sziget, elkerülte a koronavírus. 2020-ban végig zöld színű volt, akkor is, amikor az egész világban tombolt a járvány, és korlátozásokkal kellett számolni.  TÓTH KRISZTINA szardíniai esküvőszervező ezen a gyönyörű helyen valósítja meg a párok álmait, 2020. adventjében különleges üzenetű fotó-shootinggal jelentkezett, mely a magyar menyasszonyoknak szól, és feltöltheti őket még több szeretettel, szerelemmel és reménnyel.

– Pontosan kik is vagyunk? – kérdez vissza Tóth Krisztina, aki Szardínia legszebb részén szervez esküvőket, magyar pároknak is.
– Profikból álló kis csapat, akik hisznek az álmokban, a szerelemben és a boldog befejezésben – mondja. – Itt ez a különös év, ami alaposan próbára tette az esküvői szolgáltatókat, ezért úgy döntöttünk, arra használjuk ki, hogy ismét egyesítjük erőnket és ötleteinket.  

AZ ÖTLET
A terv az volt, hogy ezúttal nem hagyományos esküvőt mutatnak be a Tengerparti Esküvő Szardínián szakemberei. A VILÁGSZTÁROK ÜDÜLŐPARADICSOMÁBAN, Szardínia észak-keleti részén vagyunk, Costa Smeraldán található az a különleges atmoszférájú hotel, melyet a shooting helyszínéül választottak, és ahol akár Neked is esküvőt szerveznek. Natúr és romantikusan költői hely, a sziklák között. Legyen "erős", intenzív, érzéki, de a varázslatos természeti környezet és épület kínálta eleganciára alapozzon a romantikus party-hangulat, tervezték fotózás előtt.  
Kifejezetten a magyar párokhoz akartak szólni, ezért is kereste meg Krisztina – aki immár 20 éve Szardínián él és 6 éve szervez ide esküvőket a világ minden tájáról, Magyarországról is –, Nagy Ágota menyasszonyi öltözéktervezőt, hogy az ő ruháira alapozza a koncepciót. Ágota azonnal rábólintott, és tervezett három ruhakölteményt – Krisztina elképzeléseihez igazodva, három-féle színben és stílusban.

Egy érzelmes ekrüt...

Egy vibráló tűzpirosat...

...és egy titokzatos feketét.

A határzár miatt, ha kalandosan is, de megérkezett Szardíniára a három gyönyörű ruha.

 

RUHÁK ÉS JELKÉPEK
A fehér kreáció a menyasszony reggelét mutatja be. A piros a karácsony, illetve a szerelem érzéki színe, ezért választották.
A sejtelmes fekete ruhakölteménnyel az idei évtől szerettek volna stílusosan búcsút venni.
TRENDI! Érdemes a piros rózsákkal keretezett, ultramodern frizurát oldalról is megszemlélni, katartikus, még nem láttunk hasonlót sem! Megtalálod galériánkban!


A dekoráció, a virágok, a torta, az ünnepi asztal harmonikusan simult a koncepcióhoz és kiemelte az egyedülálló helyszínt és alkalmat. 

 „Hiszünk az álmokban, a szerelemben és a boldog befejezésben”
TÓTH KRISZTINA, a Tengerparti Esküvő Szardínián vezetője

A KÉPEK ÜZENETE
A stáb gyönyörű képekkel mesél arról, hogy Szardínián decemberben és akár januárban is lehet gyönyörű esküvőt szervezni. A klíma abszolút megengedi, így egzotikus élményt is ad a nagy alkalomhoz és az ünnepi dekorációhoz.
A második, kimondatlan szándéka pedig az volt a shooting közreműködőinek, hogy egy ilyen nehéz év után küldjenek karácsonyra egy kis melegséget a magyar menyasszonyoknak. Egzotikus, utazásra hívó, élményként ható képeiket sok munkával készítették, és küldik nektek Szardíniáról, szeretettel.

Íme, a kisfilm, mely intenzív, szerelmes, jóleső. ...mert sosem vágytunk ennyire az utazásra, mint mostanában.

KÖZREMŰKÖDŐK:
HELYSZÍN: Borgo Smeraldo Villas Hotel & Spa
ESKÜVŐSZERVEZŐ ÉS DESIGNER: Tóth Krisztina, a Tengerparti Esküvő Szardínián vezetője
www.facebook.com/tengerpartieskuvoszardinian
http://weddinginsardinia.net
info@weddinginsardinia.net
Tel: +39 349 791 0547
FOTÓ: Irina Eller photography
TORTA DESIGNER: Laura Deriu
VIDEÓ : Emiliano Riccardi
MAKEUP & HAJ :Federicos non solo makeup
ÉKSZER: Guddelmoni & Russu
VIRÁGOK: Ketty floral designer
RUHA: Nagy Ágota
Külön köszönet a kedves párnak: Imennek és Gabrielnek!