Egy másik dimenzió: Földházi Zsófia Európa-és világbajnok öttusázónk és a szerelem

Van úgy, hogy egy képnek több olvasata, nézete van. Ahogy ugyanaz a történet másképpen ragad meg két embert... TEICHER MÓNIKA Földházi Zsófia Európa- és világbajnok öttusázóról készült fotóit az Esküvő Trend Magazin friss számában csupa színnel és lélekkel láthatod. Itt azonban valahogyan egészen másként. Talán még az üzenet is más. Érdekes egybevetned, amit a fotóművész személyesen gondol a történetről, azt nézegetheted itt. Amikor viszont csapatban gondolkodik, azt az Esküvő Trend Magazin friss számában lásd és gondold tovább.

"A női fotós másként fotóz egy nőt, mint egy férfi - ezt régóta figyelem. A férfi mindig belevisz érzékiséget is, és az intim részletekben feszegeti a húrt, meddig mehet el. A női fotós a lélekig merészkedik, ott keresi a határt, meddig lehet. Közben azt kutatja, amit titkol a nő vagy nehezen mond el. "

KOVÁCS BOGLÁRKA főszerkesztő

Egy nő akkor is képes a gyengédségre, amikor erős, vagy mondjuk a kezében fegyvert tartogat. Ezt fejezi ki ez a kép, középpontba elsősorban a nőt állítva, nem a férfit. A hölgy pozíciója jelzi, hogy Földházi Zsófia jól ismert öttusázó. Ettől portré ez a kép, nem puszta idill.

Szinte ugyanaz a beállítás, mint az előbb. Mégis, egészen mást fejez ki a tágabb perspektíva, a részletek... Finomabb, mesésebb, lágyabb.

Ez is egy páros portré, mint az előbb, de már egészen más üzenettel.

Kedvenc portrénk. Nyílt titok volt fotózásunkon, hogy Zsófiához nagyon közel lehet az esküvő, a házasság, úgy, azzal a kíváncsisággal nézegette az Imperial Szalon ruhakölteményeit. Ahogyan ez a kép is mutatja, érzéseket váltottak ki belőle az esküvő díszletei és kellékei. Fotózásunk után nem sokkal meg is tartották az esküvőt szerelmével. Részletek az Esküvő Trend Magazinban...

****
Köszönet a ruhákért Pál Gabriella Tervezőnek. az ékszerekért a Marta Meisels Jewellerynek. A Smink Szandra Willit dicséri. A frizurákat Berendi Györgyi mesterfodrász álmodta és valósította meg. A díszletet Katona Erzsébet, a Bodza Virágműhely dekoratőre tervezte és kivitelezte. A helyszín: a Kristály Imperial Hotel **** volt. A székeket a Székre fel-nek köszönjük. A tortákat, melyeket a magazinban látsz, Lipka Tímea készítette.