Kawaii! Cuki szépítők Japánból

Tokió, a világ egyik legnagyobb városa, a legfrissebb és legegyedibb trendek otthona. Az üdén modern megjelenés tökéletes harmóniát alkot a művészien tradicionális külsővel és a szinte túlzásnak tűnő, mókás stílusokkal.
Az ARTISTRY STUDIO legfrissebb sminkkollekciója hűen tükrözi Tokió sokszínűségét, ikonikus popkultúráját, formabontó divatvilágát, a mochi-finomságok színeit. Az újdonságok mindegyike a tokiói „kawaii” megtestesítője, ami japánul annyit tesz: cuki. Az ARTISTRY STUDIO™ Tokyo Edition a márka eddigi legvidámabb sminkkollekciója, amit a pörgős szépségeknek terveztek, hogy Tokió színeit és egyediségét vigyék a mindennapokba!

Bemutatkoznak az ARTISTRY STUDIO Tokyo Edition termékei

Kezdődjön a tavasz az ARTISTRY STUDIO™ negyedik kollekciójával!  A japán főváros virágzó cseresznyefái, színpompás kultúrája és időtálló rituáléi köszönnek vissza az ARTISTRY STUDIOTokyo Edition termékeiben. Rabul ejtően formás szemöldökök, zselésen tündöklő ajkak, multifunkciós szem- és ajakpaletták és még több izgalmas újdonság vár Rád ebben az egyedülálló, limitált kollekcióban.

Az ARTISTRY STUDIO Tokyo Edition termékeit Rumi Kuraji rajzművész tarka és trendi alkotásai díszítik. Rumi maga is igazi sminkimádó, akinek egy igazi álma vált valóra azzal, hogy munkáját az ARTISTRY STUDIO legújabb termékein láthatja viszont.
Most pedig Konnichiwa Tokió, kalandra fel!

ARTISTRY STUDIO™ Tokyo Edition Szem- és ajakszínező box
Legyél elragadóan cuki és friss ezekkel a vidám, hordozható palettákkal! Tíz trendi árnyalat vár a Kabuki Glam és Kabuki Pop kiadások mindegyikében, hogy kedvedre kísérletezz a legmerészebb külsőkkel! Egyszerre találsz finom és erősebb árnyalatokat, a gyöngyházfényű és a matt finisek pedig ugyanúgy jóban vannak egymással, mint a csillogó szemhéjárnyaló, vagy az innovatív, matt szájpúder.
Ajánlott fogyasztói ár: 14200 Ft

ARTISTRY STUDIO™ Tokyo Edition Kompakt púder a tökéletes és hibátlan arcbőrért

A tökéletes Tokió smink alapja a világos, hibátlan bőr és a modern, természetes hatás. A mindentudó, hordozható alapozó-kompakt zöld árnyalata elfedi a bőrpírt, míg a lila és a barack krémpúder-alapozó az átfogó, ragyogó alapot biztosítja. Az öt különböző árnyalatú kompakt a Shibuya Light-tól a Shibuya Deepig szinte minden bőrtónushoz igazodik. Ajánlott fogyasztói ár: 14200 Ft

ARTISTRY STUDIO™ Tokyo Edition Pirosító púder

Játssz mókás, ragyogó színekkel az arcodon: az arcpír gyönyörű árnyalatai szinte rásimulnak bőrödre, így természetes hatást keltenek. A pihepuha szivacs döntésre feltöltődik a finom púderrel, így egy könnyed mozdulattal felviheted és eldolgozhatod. Kimono Coral, Kimono Nude és Kimono Pink árnyalatok várják, hogy arcod üde színfoltjai legyenek! Ajánlott fogyasztói ár: 8100 Ft

ARTISTRY STUDIO™ Tokyo Edition Színezett ajakdúsító gél

Szerelem első látásra! Sminktáskád új kedvence lesz a frissítő, zselés színező, sőt, hidratáló hatásának köszönhetően ajkaidat teltebbnek érzed majd. A rétegezhető, könnyen felvihető, üde tónusú színező a Tokióban éppen hódító trendnek megfelelően matt finist ad, Sakura és Persimmon árnyalatokban kapható. Ajánlott fogyasztói ár: 7600 Ft