Az őselemek ereje

Az őselemek határozták meg azt a fotózást, melyet az Esküvő Trend Magazin az öt csillagos Spirit Hotelbe, Sárvárra álmodott meg. Tűz, víz, levegő, fa vonzása a csúcsmodern szállodában az élet teljességére emlékeztetett és intenzív hatást keltett. Elbűvölő enteriőrökkel, pazar megoldásokkal vár az előkelő szálloda és ott marasztal nászútra is. Vissza fogsz térni ide, annyira emlékezetes lesz.
www.spirithotel.hu

A Spirit Hotelben és környezetében különleges helyszínek állnak rendelkezésre egy valóban egyedülálló esküvő megrendezéséhez. A polgári szertartások lebonyolítására Sárvár különböző szabadtéri és beltéri helyszínein is van lehetőség: az arborétumban, a lovagteremben vagy akár a középkori hangulatú vár bástyájának tetején. A ceremóniát követő eseményekhez pedig ideális az akár 400 fő befogadására is alkalmas bálterem, a gyönyörű kert vagy a szállodát övező hét tó festői partja is.
tipp!
Az esküvői menü minden ízében hozzájárul ahhoz, hogy az élmény teljes legyen. A Spirit gasztronómiai élmény a tökéletes boldogság összetevőinek egyike.