Több, mint ruha, ÉLETÉRZÉS!

Merész hölgyeknek, igazi egyéniségeknek ajánljuk az  Evie Young ruhakölteményeket. A visszafogott, rejtőzködő szerelem távol áll a márkától, a szenvedélyt villantja, a csábítás ezerarcú ígéretével. Sem stílusában, sem eleganciájában nem visszafogott. Ezekről a ruhákról nem beszélni kell, hanem nézni, felpróbálni: az EKLEKTIKA SZALONBAN!

Vannak ruhák, melyek megosztják a vendégeket, az Evie Young márka a kislányoktól a barátnőkön, az anyákon át a nagymamákig mindenkit meghat majd és mesékbe vagy az emlékeikbe repít, miközben ott sem láttak hasonlót. A csipke-motívumok gazdagsága, a lágyan omló organza-selyem anyagok fénye, a merész szabásvonalak úgy emelik ki a nő legszebb hajlatait, hogy a férfi fantáziát ingerlik, de mégsem mutatnak túl sokat, viszont a boldog szerelem igézetét keltik.

A fiatalságot ünnepli a szexi, merész és szívet dobogtatóan romantikus stílus. Sok mindent láttunk már, de ilyet? Nem csak kifejezetten ruhakölteményekről van szó, hanem egy életérzésről. EVIE YOUNG – vigyázat, visszafogott, letisztult menyasszonyoknak TILOS! Márpedig ami tilos, az mindig annyira vonz!

Az Evie Young kollekció nem címlaplányokat szeretne öltöztetni, hanem természetes, modern, igényes nőket. A mesék világa mellett a földi szerelmet ünnepli. Ám, nagy esélye van mégis a menyasszonyoknak arra, ha felveszik valamelyiket, azonnal címlaplánynak tűnnek!

Csipke sohasem volt még ennyire bohém: nőcis, mai, ugyanakkor etno elemekről árulkodó! 

Ránézel, és azonnal beindul a fantázia. Nem igényelnek ezek a ruhák komoly frizurát, tengert és Balatont is képzelhetsz hozzá, kastélyban is mutatós, kicsit sem kevés, egy vintage piknikhez pedig nem túlzó.

A csipke rajzolata bájos, kedves és nagyon szokatlan: Nap-motívumra ismerhetünk...

Trend KEDVENCEK!
A Jagger egyenesen átcsap a nyílt szenvedélyek latinos temperamentumába: a tiszta vonalú ruhához ugyanis egy vendégujjat talált ki a tervező, amitől a napsugaras, csillagvirágos csipke vidámságával együtt táncba hívja partnerét. Akárcsak a menyasszony, aki egy életen át szeretne táncolni szerelmével.

Egy élet is kevés hozzá, de a Sierra habos, lágy rétegei mindig emlékeztetni fognak, hányféle és milyen sokszínű a boldogság, amit életünk párjával megtapasztalunk. A díszítetlen tüll rétegei egy leeresztett vállú, hátul masnival megkötött romantikus ruhakölteményben.

És egy másik lélegzetelállító darab! Keleti minták csipkébe rajzolva, simogatásban végződő vállmegoldás: ez a kecses Topaz . Lenyűgözően elegáns, tiszta vonalú, gazdag és nemes – akárcsak viselője.

 A női lélek érzékenységét kifejező Arrow csipkeuszálya az érintés csalóka ígéretével engedi pásztázni a fürkész tekintetet, amely végül a nyitott, ívelt hátrészen a menyasszony finom sziluettjére téved.

A Breeze a titokzatos női fehérneműk szentélyéből lép ki, a legegyszerűbb vonalvezetéssel kísértő csipkekölteményként. Aki eddig nem kapott kedvet a menyasszonysághoz, az most azonnal..., vagy még egyszer!

NÉZEGESD GALÉRIÁNKAT ÉS PRÓBÁLD FEL A KOLLEKCIÓ ÁLOMDARABJAIT AZ EKLEKTIKA SZALONBAN!