Életünk során háromszor leszünk igazán szerelmesek?

Életünk során háromféle szerelemre van szükségünk, állítják a filozófusok. Mindegyik mást ad hozzá az életünkhöz, ám nem mindenki tapasztalja meg az összeset. De vajon miért épp három, és mi különbözteti meg ezeket a szerelem-típusokat egymástól? Fontosabb, mint hinnéd!

AZ ELSŐ SZERELEM
...amikor még fiatalok vagytok mindketten. Ezt hívják "idealisztikus szerelemnek", és kicsit olyan, mint egy valóra vált tündérmese. Szerencsésnek érzed magad, mert úgy hiszed,elsőre megtaláltad az igazit, ezért mindenki irigykedik rátok. A gond ezzel a szerelemmel? Hogy sokszor fontosabb számotokra az, mit gondolnak rólatok mások – és nem az, hogyan éreztek igazából.

                           A MÁSODIK...
A második szerelem az, ahol megtapasztalod, milyen egy IGAZI kapcsolat. Amikor a dolgok nem alakulnak olyan egyszerűen, mint a filmekben. Megismered közelebbről a szexualitást, a vágyaidat, és elkezdesz azon gondolkodni, ki is vagy te. Néha úgy érzed, a pasiddal egymásnak vagytok teremtve, néha pedig a nézeteltérések miatt azt sem tudod, mit kerestek még egymás mellett?! Szenvedélyes kapcsolat ez, de szenvedsz tőle. Szakítotok, kibékültök, megint szakítotok – és ez ismétlődik még párszor, mire végül rájöttök, hogy ez nem fog működni. Soha sem...
A jó hír, hogy ez segít ráébredni, ki vagy valójában és mit akarsz az élettől.

                                             A HARMADIK MENET
A harmadik szerelem váratlanul, a semmiből érkezik, felkészületlenül ér. Amikor megismered ezt a személyt, eleinte eszedbe sem jut, hogy ti valaha egy párt fogtok alkotni. Nem is biztos, hogy az eseted, és nem biztos, hogy jókor időzítve érkezik az életedbe. Illetve, jókor, csak nem veszed azonnal észre.Viszont az első randin rájössz, hogy valahogy minden passzol, nem is érted, de... Rengeteg közös van bennetek, és tudod, hogy vele akarsz lenni. A sok negatív tapasztalat végül segített abban, hogy eljuss ide, a harmadik, a végső szerelemhez, mely egy életre boldoggá tehet.