Színek és lelkek

 A klasszikus kereteken átlépve kap minden régi új értelmet és új ragyogást. A Pop Art és a Luxus találkozik most és egy csapat, akiknek közös munkájára – a szervezőktől, a sminkestől a fotóson át, a tortákig, fényekig, dekorig – magabiztosan építheted az esküvődet.

Vibráló színek, különleges fény elemek, fekete és fehér is, modern és retró édes békéje együtt. Különlegesen trendi, kisebb és nagyobb esküvőre is alkalmazható stílus- és egy csapat. Fotózás,  ahol a színek életre kelnek és önmaguk csillogásával alkotnak fenséges miliőt. Merész kompozíció, ami kreatív ötleteket nyújt azoknak a pároknak, akik mernek szakítani a konvenciókkal, és a letisztult megjelenésen túl, a saját stílusukkal szeretnének a luxus pompájában tündökölni.

Szervezők:
Polacsekné Kővágó Ildikó - ENJOY Wedding
Honlap: https://www.enjoywedding.hu/
Szászvárosi Eszter - Eszter Esküvőszervezés
Honlap: https://esztereskuvoszervezes.hu/
Fotós: 
Tóth Nándor - Say Yes Wedding photography 
Honlap: https://www.sayyestimeless.com/
Dekor & grafika
Simon-Ladányi Adrienn és Bozsó Vera - Szívből Dekor Wedding
Honlap: https://szivboldekor.hu/
Menyasszonyi ruha: 
Berki Antónia - INANNA Wedding 
Szalai Orsolya - It's only beauty
Stylist: 
Nagy Izabella - Nagy Iza szín és stílus 
Jankó Dávid - Jankó Hairstyle
Koktélgyöngy: 
Lakos Gergely - Pearlshots

SZERVEZŐ - ENJOY WEDDING:
– Számomra a szemet gyönyörködtető külsőségek mellett rendkívül fontos az esküvő lelki tartalma, mélysége is. Boldog feleségként és 2 gyermek édesanyjaként az esküvőszervezés nem csupán egy szakma, hanem sokkal inkább küldetés. Legfőbb célom, hogy segítselek Benneteket az általatok megálmodott boldog család és örömteli házasság megvalósításában.
Az esküvőszervezés területén egyedülálló módon a szervezési időszak után is szeretnélek támogatni Benneteket. Ennek érdekében együttműködő partnerekkel dolgozom együtt: Bernáth Krisztina párkapcsolati szakértővel és Hamar-Szelényi Éva baba-mama szakértővel, akikkel ugyan más-más területen, de ugyanazért a célért dolgozunk: az örömteli házasságokért, kiegyensúlyozott gyerekekért, boldog családokért. Így közösen, egy csapatként, több területen, együttesen támogatva Titeket, segíteni tudunk álmaitok, vágyaitok megvalósításában.

SZERVEZŐ - ESZTER ESKÜVŐSZERVEZÉS:
Álmodj örökké tartó esküvőt velem - ez a szlogenem!
Hiszem, hogy a fenntartható esküvőkkel nem csak a környezetünket védjük, hanem a Ti esküvőtök is személyesebb lesz! Esküvőszervezés azoknak a pároknak, akik nem csak egymásért, hanem a környezetért is rajonganak - szeretnének az esküvői lábnyomukon is csökkenteni.
Az általam szervezett esküvőket a letisztultság és természethez való közeledés jellemzi.
A teljes esküvőszervezés mellett tanácsadással és aznapi koordinációval is segítem a párokat, így aki a saját útját szeretné járni esküvőjének szervezése során, ő sem marad zöld tanácsok nélkül:-)

A FOTÓ: TÓTH NÁNDOR
Új generációs esküvő fotós, újszerű és kreatív látásmóddal, élettel teli színekkel.
Időtlen képek ragyogóan tiszta színekkel, könnyed és elegáns stílusban.
Gyönyörűen komponált vizualizált pillanatok, sok-sok elkapott érzelemmel és kreatív beállítással.
Prémium esküvői képek igényes pároknak. Ez a SAY YES WEDDING PHOTOGRAPHY!

A RUHA – INANNA Wedding
Az Inanna Wedding ruhái nem csak a testet, hanem a lelket is öltöztetik. Minden öltözéknek különleges ujj/kéz kidolgozás van, de az biztos, hogy látványos egy olyan ötlettől, ami fogvatartja később is az emlékezetet.

DEKORÁCIÓ ÉS GRAFIKA – Szívből Dekor Wedding
Imádtuk a vibráló színeket, amint megláttuk a moodboardot, tudtuk, nekünk találták ki. Kiváló csapat jött össze emberileg, mert ez sem mellékes, és persze szakmailag.
Valljuk, hogy minden esküvő egyedi és megismételhetetlen, éppen ezért nálunk nincsenek csomagok, amikből választani lehet. Mindenki személyre szabott esküvői dekort kap tőlünk. Szeretjük a kihívásokat, a különlegesebb munkákat. Szívünkhöz nagyon közel állnak a színes esküvők,amit itt láthattok, de pontosan ilyen fontos szerepet tölt be a natúrabb, természetes irány, és a púderesebb, elegáns, ,,menyasszonyok csillogó álma” vonal is.

VALAMI EXTRA!
"Az ízek és textúrák szerelmeseinek ajánljuk figyelmébe a Nagy Nap Koktélgyöngyeit!
Mi az a koktélgyöngy?
A természet ízei gyöngybe öntve. A koktélgyöngy játszik az érzékekkel és meglep, elfogyasztása során – mint egy szőlőszem –, a szájpadláson szétpukkadva valódi íz-robbanásként hat. Új és izgalmas gasztro-élmény, egyetlen kanálon tálalva.
Mindez akár személyre szabható ízekkel és megjelenéssel, tálcáról kínálva, welcome különlegességként, vagy díszdobozban ajándékként! Többfajta kiszerelés közül lehet választani és folyamatosan bővítjük alkoholos és alkoholmentes kínálatunkat is, hogy biztosan mindenki megtalálja a Nagy Naphoz megfelelőt.

A koktélgyöngy játszik az érzékekkel és meglep!
Köszönetajándék is lehet!

STYLIST: NAGY IZABELLA:
Vázlatosan magamról: stíluskommunikáció, önazonos megjelenés megteremtése.
önelfogadás, egyéni színharmónia megtalálása, alkatnak és élethelyzetnek megfelelő használható, praktikus ruhatár megtervezése, fotózásra, üzleti és művészeti célok koncepciózus megtervezése. Styled shoot kulcsszavak: profi, gördülékeny, rugalmas munka!

SMINK: Szalai Orsolya - It's only beauty
A legfontosabb a saját egyéni szépség kiemelése elegáns, kifinomult formában.
Ebben a styled shootban a fő címszavak, melyek mentén dolgoztam: fenséges, nőies, színes, játékos, elegáns, csillogás.

Jankó Dávid mesterfodrász készíti a laza, természetes, mégis nagyon elegáns kontyot.

Szerettünk volna egy olyan projektet életre kelteni csapatunkkal, ami nem csak bennünket tölt föl, hanem az esküvőre készülő párokat is arra biztatja, merjenek kilépni a megszokott, konvenciókkal teli, esküvői elképzelésekből, legyenek egyediek, különlegesek, mint Ők maguk és a Szerelmük.
Reméljük, munkánkat látva, inspirációt kaptál, sok boldogságot kívánunk utadon!