Tehetségesek és gyönyörűek...

Elbűvölően tehetséges színésznők az Esküvő Trend Magazin nagydivat fotózásának modelljei a Hilton Budapestben. Kopek Janka, a lány, Martinovics Dorina a menyasszony és Balla Eszter a feleség... Magánélet és művészet találkozott egymással a színpadias ruhaköltemények (fő)próbáján.
A "jelmezt" Pásztor Anita ruhakölteményei jelentették, melyek hol elrejtették, hol kiemelték a színésznők jellemét és igen eltérő karakter-jegyeit. Farkas Hajnalka művészi werkfotóit érdemes jobban is megnézni,a  legapróbb részleteiért szeretjük a fiatal fotóművészt...

Ahogy meglátták a ruhákat, valami azonnal megváltozott, más lett a hangulat a Hilton elnöki lakosztályában, ahol készülődtünk a  fotózásra. Pásztor Anita kreációi ugyanis kicsit sem hasonlítanak egymásra, ahogyan egyik tervező ruhájához sem. Éppen ez a titkuk.
Ha egy férfi szeret egy nőt, akkor nem hasonlítja senkihez, mivel senkihez sem fogható. Így van ez ezekkel a különleges kreációkkal is, melyet egészen különleges nők próbáltak fel.
Kopek Janka a lányok cserfességével és modern lazaságával választott, Martinovics Dorinát, aki éppen menyasszony, az elegáns ruhák bűvölték el, pedig ő érkezett a leglazábban és a legkényelmesebben a shootingra, talán éppen ezért... Balla Eszter, akinek személyiségében fantasztikus arisztokratikusság rejtőzik a titokzatos mosolya mögött, a legmerészebb költeményeket akarta, és frivol extravaganciával jelenítette meg a benne rejlő titokzatos vampot, aki fantasztikus anya is.
Az interjút az Esküvő Trend Magazinban találod, itt, a kulisszáinkba nyersz most egy kis betekintést...

Helyszín: Hilton Budapest
Ruha: Pásztor Anita
Gyémánt ékszer: Feil
Virág: Pálmaház Dekor
Történelmi kútról folyó virágfutam: Endorphine Flowers
Papír kalap: Edinas Paper
Virágkapu: DekorÁgi
Smink: Tombor Sarolta és Szalai Nikoletta
Cipő: Graf'n'berg
Torta: Görömbei Cukrászda
Autó: Alfa Romea Giulia
Autós nyitókép: Szabó Gábor
Werk fotók: Farkas Hajnalka