ZIGGI - a ruhába rejtett üzenet

ZSIGMOND OLÁH titokzatos kreációit átéléssel és érzéssel viselik azok, akiknek az egyéniségéhez is készíti a tervező ruhakölteményeit.

Minden nőben ott lakozik az a különleges és megfoghatatlan erő, amit nőiességként emlegetünk. Ezt a fogalmat nem lehet egyetlen szóval helyettesíteni, hiszen az érzékiség, kecsesség, gyöngédség és magabiztosság mellett számtalan olyan tulajdonságot magába foglal, amivel – tudatosan vagy tudat alatt – minden nő rendelkezik.
Ezzel a küldetéssel indította útjára a tervező a Ziggi márkát.

A Ziggi a női ősi erőt csalogatja elő, és varázsolja láthatóvá a legfontosabb napon. A művészi szemlélettel megálmodott menyasszonyi és alkalmi ruhák segítségével kortól és testalkattól függetlenül minden nő átélheti azt a leírhatatlan, ritkán megtapasztalható érzést, amikor eggyé válik az öltözékével.

Lélegzetelállító formaművészet, látványos elemek, letisztult, mégis érzéki merészséggel tündöklő szabásvonal.

Miután a tükörbe pillantva legördül az első örömkönnycsepp, és megszületik a Ziggi-pillanat, már csak kisebb igazításokat kell elvégezni, hogy igazán lélegzetelállító legyen a végeredmény.

A TERVEZŐRŐL
Oláh Zsigmond 2012-ben robbant be a magyar divatvilágba. Ziggi névre keresztelt márkája rövid időn belül a minőség, az elegancia és a magabiztosság szinonimájává vált. A kreativitásnak teret engedő, mégis könnyed és kényelmesen hordható kollekcióinak darabjai a kifinomult nők ruhatárának nélkülözhetetlen kellékeivé váltak, emellett pedig a szakma elismerését is kivívták.
Az országos siker új kapukat nyitott a divattervező életében. Különleges látásmódja, valamint kompromisszumot nem ismerő maximalizmusa 2020-tól a Ziggi Luxury Bridal & Evening menyasszonyi és alkalmi ruháiban köszön vissza.

Keresd itt:
+36 70 604 2692
info@ziggibridal.com
4026, Debrecen,
Péterfia utca 21-23. 46-os csengő

Ha maximalizmusra törekszel, és szeretnéd, hogy az esküvőd napján minden harmonikus legyen, a menyecske és a koszorúslányok ruháit is érdemes kiválasztanod. Hozz magaddal kísérőket, és álmodjátok meg közösen, milyen legyen az összkép!