Buja virágzuhatag

A virágok meghatározóak az esküvői dekoráció tekintetében, most is így volt ez. Mivel helyszínünk, a Spirit Hotel***** a luxus kategóriát képviseli, a wellness, a gyógyvíz áthatja spirituális légkörét, a mostanában nagyon szeretett nude színeket választottunk, és hogy ismét diktáljuk a trendeket és ne kövessük csak, egy kis kéket is csempésztünk hozzá. Ezzel a termálra, a vízre kívántunk utalni, de az esküvői versike szerint amúgy is mindig kell valami kék.

DekorÁgi a Dunavirág élővirágait használta, emellett olyan tárgyakat is választott a friss élővirágokról ismert virágkereskedésből, melyek a kék színt hozzák el. Figyeld csak a kék kelyheket, melyek úgy csillannak meg a hotel csillárjainak fényében, akár halon a pikkelyek...

Kanyári Eszter, a Sugarcraft by Eszter Kanyári iparművésze cukorból készített az élővirágok mellé tündérrózsákat. a tavirózsák a vizet ünnepelték, az élet vizét, a termál erejét, és minden jót kívántak a címlapos párnak.

Az ARTE Da Me ékszertervezőjét, Kincses Erikát pedig arra kértük, olyan ékszereket találjon ki, melyek a víz érzetét keltik, íme... Volt hattyú, kékből pedig fantasztikus árnyalatok, folyatás az Esküvő Trend Magazinban, az újságárusoknál.