Ki ez a lány Szirtes Balázs színművész mellett?

Szóval, ki is ez a lány Szirtes Balázs színművész mellett, és miért éppen őt fotózta az Esküvő Trend Magazin print számába?
Örvendi Cintia 8 éve modellkedik, amellett, mesebeli esküvőket szervez magyar és külföldön élő pároknak. A munka elsodorja, de így is jut ideje a rendszeres és helyes táplálkozásra-sportolásra, ami számára fontos, mert vidéken a családja egy aerobik egyesületet vezet. Itt egyébként 7 évig Ő is versenyzett. Mindez kellő alapot adott neki arra, hogy megtanulja, mindenért meg kell küzdeni ebben az életben. Ha rögös is az út, érdemes kitartani, mert a dobogó legfelső fokán állni a legjobb érzés a világon.

Miért lettél esküvő-rendezvényszervező?
Igazából gyerekkorom óta érdekelt a szervezés, hiszen folyamatosan besegítettem a szüleim vállalkozásába is. Az elképzelésem az volt, hogy mindenképp szeretnék diplomát szerezni, így a Corvinus Egyetem vezetés és szervezés szakának elvégzése után jött a kérdés, hogyan tovább. A választ hamar meg is kaptam, mert adódott egy lehetőség, ahol megízlelhettem milyen mesebeli esküvőket szervezni pároknak és milyen nagy megtiszteltetés, hogy ha Téged bíznak meg és a Te kezedbe adják a nagy napjuk megszervezésének lehetőségét. Elkészítettem a honlapomat, ami a saját nevem alatt fut és nem is volt innen megállás, jöttek sorban az esküvők. Ennek a pályaválasztásnak a hátterében az is áll, hogy az elmúlt időkben mindig esküvői ruha fotózásokra kértek fel és számtalanszor kellett eljátszanom a menyasszony szerepét – amit, persze, nagyon élveztem.  

Milyen rendezvényeket szeretsz leginkább?
Minden rendezvény más és más, mindennek megvan a szépsége és vele együtt a buktatója is, amit sokszor csak a folyamat közben látunk meg. Manapság az esküvők szervezése mellett üzleti rendezvények – 2-3 napos konferenciák - , divatbemutatók, jótékonysági rendezvények, eljegyzés, kreatív fotózás, születésnapi összejövetelek és házassági évfordulók megszervezésével is keresnek engem, hamar megtalálnak a social média világában.
A kedvencem mégis az esküvői hétvégék szervezése, ami azt jelenti, hogy vannak olyan párok, akik több napos esküvői rendezvényt szeretnének. Ez általában azokra igaz, akik külföldön élnek vagy a család egyik fele külföldi és szeretnének egy összejövetelt szervezni a nagy nap előtt. Olyan jó érzés látni a boldog családok arcát, akik itt találkoznak személyesen először. Az egyik szemem sír, míg a másik nevet a meghatottságtól. És az ilyen események mögött komoly munka van. Alapvetően szükséges a megfelelő szolgáltatói csapat megtalálása és a velük való együttműködés, ami nagyban meghatározza a rendezvény sikerességét.

Mondj egy sztorit, ami megtörtént veled rendezvényszervezéskor, és bizonyítja, hogy mennyire szükség volt Rád...
Adódott egy helyzet például, amikor a szertartásvezető, aki szimbolikus módon adta volna össze a párt, lebetegedett, és az idő kevésnek bizonyult, hogy megkérjünk mást, így hirtelen meg kellett oldani a helyzetet. Én álltam be és vezényeltem le a szertartást.
...vagy amikor a rendezvényen nem volt bemondó, de valakinek konferálnia kellett az eseményeket és hirtelen a szervező az egyben műsorvezető is lett, ezt is nagyon élveztem.  Vagy amikor a menyasszony ruhája valamilyen oknál fogva megsérül, de nálam mindig van tű-cérna... Vagy amikor a menyasszonynak nem tetszett a csokra és a szertartás előtt már csak 1,5 óra maradt, hogy kicseréljük valahogyan számára tetsző csokorra. Ezt a helyzetet is megoldottuk és imádta a csokrát utána. Bár tudjuk, hogy a menyasszonyok milyen állapotba kerülnek a nagy nap hatása miatt, de én megértem őket, mindig kedvesen és pozitív módon állok a last minute kérésekhez, hiszen ez életük nagy napja.

Milyen esküvőt szerveznél magadnak?
Valahogy én egy egyszerű esküvőt gondolnék magaménak, ahol a szűk családi kör vesz részt, egy homokos tengerparton. Azt érzem, hogy azok az esküvők, amik az én kezem által születnek meg, azokban egyébként én is szívesen látnám magam. Ezért is tudok azonosulni az ügyfelek érzéseivel és helyzetével, mert kicsit magaménak érzem a rendezvényüket.  

Van-e vőlegényed, milyen közel vagy távol van Tőled ez a nagy alkalom?
Sajnos, nincs még vőlegényem, de bízom abban, hogy előbb vagy utóbb meg fogjuk találni egymást azzal a férfivel, akivel egy szép közös jövőt tervezhetünk. Először meg kell találjuk egymást.
Interjúnk után lesz néhány jelentkező...
Bízom abban, hogy 2-3 éven belül megtaláljuk egymást az igazival és akkor már a saját esküvőmről számolhatok be nektek.


Cintia esküvőszervezése: +36 20 592 12 01
web
Instagram: https://instagram.com/cintia_orvendi_events
Menyasszonyi ruha: BE ATTRACTIVE COUTURE/CSŐKE BEA
Helyszín: MERMEL Étterem és rendezvényterem
Férfi öltöny és cipő: DIGEL STORE BUDAPEST
Ékszer: SILVERTRENDS, ÚJVILÁG ÉKSZER ÓRA
Női cipő: STILETTO CIPŐBOLT
Torta: TROMBITÁS CUKRÁSZDA
Dekor: DEKORÁGI
Haj: BERENDI HENRIK
Smink: Murvai Makeup - SZILÁGYI ALEXA • Helyszín: MERMEL Étterem
Fejdísz: TÓRIZS HAJNALKA
fém elválasztófal: TÉRELVÁLASZTÓ.EU
Fotók: HALÁSZ JUDIT/Ginger Fotó
Megjelenés az Esküvő Trend Magazinban