Fontos a méretben megfelelő esküvői ruha

Az esküvőt megelőzően sok menyasszony próbálkozik különféle diétákkal, mert szeretne leadni néhány kilót, mire eljön a nagy. Gyakran a már meglévő esküvői ruha biztosítja a motivációt, míg vannak, akik emiatt az utolsó pillanatra hagyják a menyasszonyi darab kiválasztását.

Ilyenkor több szempontot is célszerű bekalkulálnunk a folyamatba, hogy minden megfelelően alakulhasson. Egy hirtelen megkezdett diéta nem mindig hozza el a várt sikert, és ez nyomasztó terhet róhat ránk, ami megakadályozza, hogy végül igazán jól érezzük magunkat a saját esküvőnkön. Márpedig ez a nap rólunk szól. Nem a kiszemelt esküvői ruha napja ez, nem a megfelelési kényszeré, hanem csakis a miénk.

Amennyiben eltökéltük magunkat, hogy leadunk a súlyunkból, akkor kezdjünk neki észszerűen az életmódváltásnak. Tegyük mindezt időben, mert a hirtelen koplalás hamis eredményt hozhat: a látszólag karcsúbb sziluett gyakran a víz- és izomvesztés eredménye, és a hosszú távon teljesíthetetlen, extrém alacsony kalóriabevitel jojó effektushoz, tehát újrahízáshoz vezethet.

A választott Veronica Lang esküvői ruha legyen kényelmes, egy fullasztó öltözék fogságában nem lehetünk felszabadultak. Előnytelenül is mutat rajtunk a méretben nem megfelelő esküvői ruha; a túl szűk, vagy túl bő felső résszel pontosan az ellenkezőjét érhetjük el annak, amit szeretnénk.

A tudatos, egészséges életmód tehát fontos, de ugyanígy a részét képezi az, ha igyekszünk elfogadni a testünket, és a saját, természetes ritmusunk szerint próbáljuk meg kihozni belőle a legjobbat. Ne akarjunk megfelelni egy irreális képnek, se az általunk viselt esküvői ruha, se a testalkatunk által, hiszen a szépség, és a kiteljesedés nem erről szól, hanem a kiegyensúlyozottságról, és az örömről. Önbizalmat nem a súlyunk révén nyerhetünk, hanem a gondolkozásunk faragása által. Tartsunk mértéket, az arany középút mindig eredményes.

Minden menyasszony - legyen vékony vagy molett - gyönyörű.

A párunk is többek között azért szeretné összekötni velünk az életét, mert annak lát minket. Ne akarjunk másnak tűnni. Természetesen törekedjünk az egészséges táplálkozásra, mozogjunk rendszeresen, hiszen ezt nem csak a testünk, de a bőrünk is meghálálja, ráadásul a közérzetünk is javulni fog.

A minden szempontból ideális esküvői ruha teljes mértékben igazodik a személyes adottságainkhoz. Válasszunk olyan fazont, ami előnyös, segít az optikai finomhangolásban. Egy exkluzív esküvői szalon változatos kínálattal járul hozzá a kiteljesedésünkhöz.