Bor, Mámor, Provance

Rejtőzködés és kitárulkozás. Intimitás és szűziesség. Színek, meleg fények és izzó szerelem. Az ősz fényeit és egy olaszos hangulatot keltő hazai kastély miliőjét használta fel Dévai Zoltán fotóművész, amikor megálmodta azt a képsorozatot, mely szépségével feledtette, ami van, és felkészített élvezni azt, ami elkövetkezik... Az Esküvő Trend Magazin print kiadványában egy másik képsorozatot találsz, itt a kulisszák mögé engedünk, részleteket mutatunk.

Kibomló haj, laza, intim póz, a már csak gyengéd erővel sütő napban megcsillanó nedű. A menyasszony bőre boldog nyári napokat idéz fel, szeptember végén. Az érzékiség az őszben annyira jelen van, ahogy a nyár emléke... Marasztal, mert érzed, hogy készülődik, lassan megy, távolodik, most múlik, pontosan. Mennyi érzést és hány évszakot sűrít egyetlen pillanatot rögzítő kép!

A dekoráció nem túlzó..., szépen illeszkedik a természethez.

A titokzatosság kulcsa: a rejtőzködés. Nem mutatni meg mindent. A kép így aztán a néző képzeletében folytatódik.

Újabb variáció a rejtőzködésre. Aztán a fotós egy új nézőpontból folytatja, nézd... A fotóművészet film-szerűvé válik.

...és most, itt már dinamikusan lép elő a nő, hogy megmutassa szépségét. A két kép (az előzővel együtt) különleges hatást kelt a nézőben. A nő két tulajdonságát jelzi: a kis bújócskát, rejtőzködést,  amellett a jelen levést, a feltűnés keltést, a vágyat arra, hogy észrevegyék.

Egy kép születését sok tehetséges ember segíti, előzetes háttérmunkával, megbeszélésekkel, egyeztetésekkel készülnek. Íme, Deres Nóra mesterfodrász egyik kidolgozott frizurája, a sok közül... a haj körül úgy indázik a kristályos dísz, amit a Bridal Mirage talált ki a fotózásra, mint a kastély kertjében futó borostyánok.

Kovács Barbara sminkmester a napcsókolta hatást megtartotta a bőrön, emellett kiemelte a modellek, Szakolczai Anna és Szarvas Afrodité beszédes tekintetét.

A virág-dekoráció, a nehéz, régi, szövött terítő, mely felhőkék színével derűt keltett, a poharak, a gyümölcsök, mind az ősz legszebb árnyalatait sűrítették. Az Oázis Virágbolt a szüret örömét jelenítette meg.