Orsovai Renivel a természet templomában

A MOSTANTÓL c. duettben Orsovai Reni énekesnő úgy énekel, mintha egyenesen színésznő lenne. Elhisszük neki, hogy megcsalták, ez könnyen megy, amúgy is sok nővel történt hasonló, egyszer mindenképpen. Á, nem is baj. Éberebbé, okosabbá teszi a nőt az ilyesmi, nem kellemes, de tapasztalás.
Aztán azt is elhisszük, hogy szakítana... Okos és büszke.
És amikor már elkeserednénk, jön a megbocsájtás, mert hát szerelmes...
Farkas Hajnalka képei segítettek meglátni az énekesnő valódi személyiségét is...

A gyönyörű képsorozatot, melyhez a díszletet a V. Art Rendezvényszervezés álmodta meg, az Esküvő Trend Magazin friss számában láthatod, és ott az is kiderül, mit gondol valójában Reni a szerelemről, meg tudott-e bocsátani a férfinak, aki megcsalta... Itt egy háttéranyagot mutatunk, elbűvölő színekkel, részletekkel. Köszönet a Bianca Szalonnak a ruhakölteményekért, a Csabai Rendezvénypajtának a sokarcú helyszínért, Berendi Györgyinek a frizurákért, Szalai Nikolettának a sminkért. Az Ékszereket az Újvilág Ékszer Óra biztosította.

Farkas Hajnalka erőssége a fénykezelés. Kihasználta, ahogy a nappali fények beszöktek a Csabai Rendezvénypajtába, és aranybarna tónussal keltett melegséget. Az épület hatalmas, háromszöget bezáró mennyezete a Természet Templomaként hatott.

A ruhák teátrálisak voltak, ugyanakkor a Bianca Szalon letisztult vonalvezetésű kollekciójából is mutatott néhány gyöngyszemet. Reni ezeket szerette meg első látásra..., aztán a habcsók változat persze, hogy elbizonytalanította, amikor felpróbálta. Az ékszerek mindegyike mutatott valami modern formabravúrt, miközben letisztult volt mégis. Itt például...

És a habcsók...

A részletekben kifinomultság rejlik. A V. Art Rendezvényszervezés poharakkal, mezei virágokkal, kamillával, szárított naranccsal és megannyi stílusos aprósággal keltett meglepetést.