Újságárusoknál az Esküvő Trend Magazin, de házhoz is rendelheted!

Ne add fel az álmaidat, csak tervezd újra, ebben segít a friss Esküvő Trend Magazin !Keresd és szeresd, most házhoz is rendelheted. Itt: https://eshop.posta.hu/storefront/hirlapok/eletmod-csalad-otthon/eskuv-trend/prodB038971.html

ÉRZELEMRŐL ÁRULKODÓK
Címlapunkon Freddie és szerelme, páros interjú, mely külön-külön, négyszemközt készült. A beszélgetésekből kiderül, mennyire őszinte egy kapcsolat, a pár ugyanazt a drámát, ami a szerelmük elején bontakozott ki, párhuzamosan meséli el... A tanulságot pedig Rád bízzuk. Érdekes, letehetetlen interjúra számíthatsz. Az interjút a Princess Palace Kastélyban készült fotósorozat kíséri. Bensőséges, nagyon szerelmes, intim képeket készített Dévai Zoltán és Erdős Zsolt. A ruhák a Romantika Szalont dicsérik, már 2021-es modelleket nézegethetsz a gyönyörű Dórán.

ÉRZÉKISÉG, VÁGY, ÖRÖM
Amikor színészek a modelljeink, akkor elindul a játék, aminek csak a fantázia szabhat határt. Ismert művészek, Gáspár Kata, Bács Péter, Haagen Imre, Ripli Zsuzsanna, Kovács Panka vidám party hangulatot teremtett, elmentek a határig, nevetést csaltak arcunkra, fesztelenség, érzékiség a vadonatúj 22-es Rendezvényközpont és Boutique Hotelben. Pásztor Anita tervező különleges, évszaktól független alkalmijai és menyasszonyi ruhái minden részletében eleganciát keltettek, és megismételhetetlenül eredetiek, akár a művészek. A Titem olyan öltönyöket hozott, melyek taszítják a vörösbort, így aztán folyt a pezsgő és a bor, szabadon...
Túri Glória ékszerei (OhMyPearl) feltűnőek és harmonizáltak a játékhoz. íme, egy jelenet...

A JÉGKIRÁLYNŐ TRENDBE LÉP
Amikor készült a képsorozat, még nem sejtettük, hogy idén a téli esküvők válnak trendivé. Nyilván, a koronavírus okozta rendkívüli helyzet miatt, de most is, ahogy az életben annyiszor, a szükséghelyzet szülhet valami szépet, jót, ha észreveszed a lehetőséget. Szász Júlia, a Bátrak Földjén elbűvölő főszereplője megmutatja. Egy főváros közeli wellness hotelben, a ráckevei Kristály Hotelben dolgoztunk, szeretettel ajánljuk. A V-Art Rendezvényszervezés dekorációs csapata egész országra szólóan elkészíti a vágyott dekorációt, sőt, annál többet is... Íme, egy werkfotó Halász Judittól. A Ruha a Bianca szalont dicséri. Az ékszert a Marta Meisels Jewellery boltjában és webshopjában is megtalálod, a vadító fejdíszek pedig a Sengát, Vadnai Ágnest dicsérik.

IDILL ÉS HARMÓNIA
Egy egészen más hangulat...  Az Imperial Szalon menyasszonyi ruhái királynővé tették modelljeinket, Alminka lila alkalmijai pedig a  fantázia erejéről meséltek. Csupa virág, Gogolák Marcsitól, és DekorÁgi ügyes ötleteivel, szépen, ötletesen eltervezve... Az illatos torták édes íze a NaSs Cukrászdától. A werkképen Lili Rose, ahogy Balajti Mariann fotós látta.

SZERETSZ? DE MENNYIRE?!
Budapest közelében, Fehérvárcsurgón áll egy gyönyörű kastély, Téged vár labirintus-kertjével, mesés tavával és egy olyan belső enteriőrrel, mely az arisztokratáké. Lehet a Tiéd is, főleg most, amikor felértékelődtek a téli esküvők. ez a kastély egész évben nyitott, és Rátok vár. A Mirandella Szalon ruhakölteményei azonnal nemesi tartást adnak, Burger Éva virág-kompozíciójába pedig beleszeretsz. első látásra... A férfi alkalmi viselet variálható, jól kombinálható kiegészítőkkel, a Vathy's corner erre mutat sok sármos példát.