ÚJSÁGÁRUSOKNÁL várunk!

Vastag Csaba és szerelme, Evelin igent mondott felkérésünkre, kivételt tettek velünk, de nem csak ezért vagyunk büszkék Rájuk, hanem mert az igazi szerelem jóságból fakad, megtisztít, ezt bizonyítja egymásra találásuk.

Akár egy mese. A tízgyermekes családba született Evelin szülei hamar elváltak, és Édesanyja egyedül nevelte fel őket. Vastag Csaba szülei több mint negyven éve együtt vannak, az énekes azt sem tudta, mi a nélkülözés, és szépen ívelt fel, magasra a pályája. Evelin minden körülmény ellenére szeretetben nőtt föl, Édesanyja éjjel-nappal dolgozott, hogy gyermekei semmiben se szenvedjenek hiányt. És ez a nagyon eltérő két életút egyszer csak találkozik egy este, egy partyn, ahol Evelin, úgy érzi, kilóg a sorból, a gyönyörű lányok gyűrűjéből, ahol legfeljebb csak Hamupipőke lehet, csakhogy a mai világ olyan, hogy észre sem veszi őt plasztikai műtétek, erős smink, drága ruhák nélkül a királyfi.
Aztán mégis.
És akkor megtörténik a csoda...
De csoda ez?
A MENYASSZONYT NÉZED, KÖZBEN A FÉRFI LELKÉT LÁTOD.
MINDENRE VÁLASZT KAPSZ az Esküvő Trend Magazin legfrissebb számában.

Egy kis kulissza, így készült címlapunk!

A címlapot hatalmas stáb készíti mindig, egymásra és az összhatásra is odafigyelve:
Ruha: Romantika Szalon, Ékszer: Feil Dekoráció: DekoÁgi, Öltönyök és kiegészítői: Digel Store Budapest, Fejdísz: EVALENA HANDMADE, Cukorvirágok, például hintázó tortán: Sugarcraft by Kanyári Eszter, Élővirágok: Dunavirág Centrum,  Csillogó cipellők: Esküvő Tündér Cipőszalon Sütikék, desszertpult: Lipcake Factory Tortaműhely Retró autó: Esküvői Autóbérlés-Jaguár•Helyszín Haris Park, Smink: Szandra Willi, Haj: Berendi Györgyi, Videó: Köő Norbert, papír elemek, meghívók: MeghívóTrend 
Fotó: Dévai Zoltán, Erdős Zsolt, Szentpéteri Csőke Beáta, aki nőies, finom ízlésével a címlap retusálását, utómunkáit is irányította.

Vendégünk volt WEISZ FANNI is, aki, úgy láttuk rajta, szerelmes. Komolyodik is a dolog... A karitatív missziót is ellátó gyönyörű modellt fotóztuk már. Tekintete most is beszédes volt, de mintha a szellem, a lélek és a szépség most harmonikusabban simulna egymáshoz. Érezhető volt, hogy közeledik az igazi esküvőjének ideje és a nagy csalódás nélküli szerelem az ő életében is bekövetkezik végre.
Közreműködők: Fotó: gingerphoto.hu/Halász Judit, smink: Hupka Erika, Haj: Fodó Gyöngyi, Ruha: Mirandella Szalon, Ékszer: Mariana- a magazinban a CEFFA VIRÁG gyönyörű dekorációját is láthatod, a Budai Várban, a KIRÁLYI LOVARDÁBAN jártunk, a MIRANDELLA SZALON ruhakölteményeivel.

Hiába is tagadnánk, Németh Hajnal Aurora szívéből és gyengéd öltésekkel a múlt szálaiból kiinduló, modern nőket ölelésként körbefonó etno ruháiba: beleszerettünk. Modelljeink, akik farmerben érkeztek, valahogy sugárzóbbá, tisztábbá és üdébbé válnak, ahogy felveszik, Erdős Zsolt és Dévai Zoltán képein látszik is. Smink: Szandra Willi, Haj: Berendi Györgyi. Ékszerek, papucsok: szintén az Aurora FolkGlamourtól.
Modelljeinken kívül színésznőt is üdvözölhettünk, aki először mutatta meg szerelmét rajtunk keresztül a világnak... Nagy Katica, a hamarosan debütáló Koltai Lajos rendezte Semmelweis film főszereplője Porogi Ádámmal, kollégájával együtt érkezett, és nem titkolták, ez nem szerep. Egymáshoz tartoznak színpadon túl is.

Valami régi és valami új: Fent Aurora FolkGlamour ruhában, lent Be Attractive couture költeményében NAGY KATICA színésznő

Amikor Katica az autentikus fekete-fehér ruhát a BE Attractive Couture ruhakölteményeire váltotta, Mészáros Gábor fotóművészt egészen más hangulatú képekre késztette. A színésznők varázsa ez. Az alkalomra várva egészen új arcát villantotta meg, a magánéleti öröm idején is játékból elégikussá vált, könnyre is képes egy pillanat alatt. A Szecsi Dekor élethű hóvirágját választotta itt, mely líraian illeszkedett kis kezébe.

És érkezik Széphalmi Juliska, a Madách Színház táncművésze is

Intenzív. Egy perc alatt olyat mond, hogy feje tetejére állítja a világot. Tánclépésben ugrálnak a gondolatok, a szerelem durva, a féltékenység harc, de valahogy az idő és a nő mindent megszelídíthet maga körül, a romboló férfi erőt is. Gimesi András Gime fotóin attraktív és gyönyörű Széphalmi Juliska, persze, az életben is.. Rövid haja lázas képzelgés, máskor romantikus királylányt sejtet egy mosolyával.
Ruhák: MIANTÉ, Dekoráció: Ceffa Virág•Ékszer: Ékszerpalota•Smink: Fehér-Szűcs Márta sminkmester•Haj: Fodó Gyöngyi mesterfodrász

És a legnehezebb feladatnak gondoltuk, de ez a gyönyörű lány, Dukát Erika a legkönnyebbé tette....

Sullay Judit, az Eklektika Szalon tulajdonosa felkérte az Esküvő Trend Magazint, hogy készítsünk egy plus size anyagot, amihez főszerkesztőnknek nem sok kedve volt. Próbált kitérni... Állítólag egy este még aludni sem tudott... Félt, milyen is lesz. Aztán a stáb körbefogta, együtt ötletelni kezdtek. Dévai Zoltán az Avantage Management modell ügynökséggel együtt castingolni kezdett, és akkor megjelent az inspiratív Dukát Erika, aki hastáncművész is, és a feladat innentől már csak kihívás sem volt, mert könnyű lett, szép, kedves, és üzenetértékű. Egy nem mindennapi lány portréja körvonalazódik – a nőies alakjával együtt. Büszkék vagyunk erre a munkára, nagyon.
Haj: Fodó Gyöngyi, Ékszer: Vergina• Torta: SZK Design Tortaműhely, Fotó: Erdős Zsolt, Dévai Zoltán és Szentpéteri Csőke Bea, öltönyök, majd a magazinban: Titem, Dekoráció: Burger Éva
 

Címlapunkon Jázmin, aztán a plus size vöröshajú Merida, már azt hittük, nem lesz több királylány, amikor megjelent Hófehérke!

...arra kérte a fenti képen szereplő stábot, hogy a mesebeli Bagolyvárban vezényeljék le esküvőjét, és egy almát is felajánlott cserébe. Így aztán Hófehérke esküvőjét megtartottuk, Tóth Nándor (Say Yes Wedding Photography) fotózta, DekorÁgi díszletezte, Beck Edit tervező az Álomgardrób iparművésze öltöztette, A Vergina felékszerezte, Szendi Horváth Fanni sminkelte, Istvánfi Szilvia a frizuráját szépítette, a Szecsi Dekor selyemvirágozta, a szuper-meghivok.hu ültető kártyákat, meghívókat adott, a Diamond Tortaszalon pedig olyan finom tortát adott, hogy nem kellett senkinek az alma.

Részletek, a történet, a mesék és a valósághű, igaz történetek az Esküvő Trend Magazinban, mely akár egy tükör, úgy mutatja meg Neked a világot, a boldogság felé vezető utat. Keresd az újságárusoknál, és váljon valóra a Te meséd is. De szép legyen ám!