Nyitott esküvő a Csabai Rendezvénypajtában 2021-ben kétszer is!

NYITOTT ESKÜVŐ A CSABAI RENDEZVÉNYPAJTÁBAN
Mitől nyitott egy esküvő?
Attól, hogy Te is ott lehetsz.

A gyönyörűen dekorált Csabai Rendezvénypajtában hamisítatlan vidéki lagzit tartanak június 5-én és Téged is várnak, szeretettel. Olyan esküvőn vehetsz részt a jegyeseddel, kedveseddel, családoddal, barátaiddal, ahol lehet, nem is ismered a boldogító igent kimondókat. Légy itt, és tapasztald meg a mulatságon, kik és milyen szolgáltatásokat biztosítanak manapság a lagzira, adjon jó példát, milyen egy tökéletesen szervezett nap. 
Vagy azért gyere, hogy egyszerűen csak jól érezd magad,

A bevállalós jegyespárt Facebook nyereményjáték során választották ki, bátorságuk jutalmaként megkapják az esküvő minden kellékét: a helyszínt, a dekorációt, a menüt, az öltözékeket, zenekart, ceremóniamestert, szertartásvezetőt, fotóst is biztosítanak a szervezők.
Azok a jegyespárok, akik szeretnék megszemlélni élesben a kiszemelt esküvői szolgáltatókat, ingyenesen kilátogathatnak, és a helyszínen található Pajta Street Food kínálatát is élvezhetik. Ha szeretnék az igazi lagzi hangulatát még személyesebben átélni, a szertartástól a lakodalmi vacsorán át egészen a menyasszony táncig: asztalt is foglalhatnak a násznép között.

A hagyományteremtő ingyen lagzival a szervezők segítséget szeretnének nyújtani a jegyespároknak esküvőjük szervezésében, azzal, hogy részt vehetnek egy valódi álomesküvőn, tapasztalatot szereznek, ill. megkönnyítik számukra a választást a profi szolgáltatói kínálatból.

A helyek korlátozott számban érhetőek el!
Ne késlekedjetek az online foglalással!
A jegyek tombolaként is funkcionálnak, így Ti is számos értékes lakodalmi szolgáltatáshoz juthattok! A Pajtában nem csak a szerencsés pár, hanem minden résztvevő garantáltan nyer valamit, új barátságok, életre szóló élmények várnak itt...

ASZTALFOGLALÁS:  https://www.facebook.com/csabairendezvenypajta/
Helyszín: Csabai Rendezvénypajta
Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 65/1.
Időpont: 2021-ben már két alkalommal!