KIS KEDVENCEK TITKOS ÉLETE AZ EKLEKTIKA SZALONBAN

Miközben az elit márkák újabb és újabb kreációja folyamatosan érkezik az Eklektika Szalonba hatalmas, titokzatos dobozokban, és izgatott menyasszonyok adják egymásnak a kilincset, hogy a legszebb modelleket időben foglalhassák, a szürke minimum ötven árnyalatában pompázó cukiság fogadja őket – már ha szerencséjük van.

Nagyon sok múlik azon, hogyan érzed magad egy ruhapróbán.
Az Eklektika Szalon arról is ismert, hogy szeretettel, barátsággal fogadnak, és jó ízléssel igazítanak el az álomruhák rengetegében, de különlegesen apróság is oldja itt a feszültségedet. Ha találkozol vele, minden olyan természetességgel történik a luxusmárkák pompás üzletében, mintha régóta ismernéd az öltöztetőket, a menyasszonyi fazonokat, még a testedet, önmagadat is sokkal jobban. A csinos kis apróság igazi sztár-modellnek számít, magazin fotózásokon szerepel, és az Eklektika Szalon bemutatótermében is otthonosan mozog az egyedi kreációk sűrűjében. Van úgy, hogy épp szunyókál kicsit két shooting között, vagy feltöltődésképp az illatos pázsitokat járja. 
    Így is az Eklektika kabalájává vált az elmúlt néhány évben, a szalon vörös szőnyegén úgy sétál-fel s alá, mintha az Oscar gálán vonulna, ezzel is példát mutat a láttára elmosolyodó aráknak. Tündéri lénye feszültségoldóként hat a megfelelő ruha miatt, valljuk be, az elején sokszor problémáskodó, ideges menyasszonyokra.
Sztármodellünk kiszimatolja a legfrissebb trendeket és pajkosan üdvözli az érkezőt, intelligensen azért néhány lépés távolságot tartva, mert nem akar ő zavarni, ruhákba gabalyodni, többméteres uszályokba bonyolódni.     
   Ő Bibi, az Eklektika Szalon házőrzője. Könnyed lényével bátorít, és azt beszélik, ha a legszebben mutató ruhaköltemény van rajtad, elismerően vakkant néhányat. 

Bibi a szalonnak nem csak apró védjegye lett elhíresült kedvessége okán, de sokat fotózott sztármodell is. Feküdt Kulcsár Edina modell lábai előtt a Boscolo Hotelben, hogy a formás női bokákról elvonja a tekintetet. Élővirágokból font gyűrűpárnát cipelt a hátán drága gyémántokkal az Ybl Villában, itt hollywoodi színészek szállnak meg, és ő abba a baldachinos ágyba heveredhetett, melyben Megkérdeztük a kis kedvencet, hogyan vélekedik a házasságról, de bármiről, csak erről nem akart nyilatkozni. Sikerült azonban megtudnunk némi oknyomozás után, hogy kiegyensúlyozott kutya-macska kapcsolatban él évek óta az Eklektika Szalon közelében egy fekete cicával, vagyis tisztában van az érzelmek bonyolultságával. Ugyanakkor a szerelem és legfőképp a hűség mindenek fölötti értékében megkérdőjelezhetetlenül hisz, ahogy a szeretetben is, mely eltéphetetlen kapcsolat gazdi és a kiskedvenc között.
Az igazi gazdi, szerinte olyan ember, aki nem felejti le az esküvői képekről sem házi barátját, mert a fotó egy kutyától csak még szerethetőbb lesz.

www.eklektikaszalon.hu
Bibi, a szalon kabalája szeretettel vár a Bemutatóteremben:
1064 Budapest, Izabella u. 93.
(Podmaniczky u. / Izabella u. sarok)
Bejelentkezés:
+36 20 567 1144

5+1 tipp, amit MÉRLEGELJ, mielőtt a kutyusodat az esküvőre viszed
1.Ismeretlen emberekkel optimálisan viselkedik? Ha mindenkit megugat az esti sétán, akkor a násznéppel sem lesz udvarias. Az sem jó viszont, ha túl bizalmaskodó, mert az alkalmi ruhás érkezőkre felugorhat, kutyapuszijával pedig a sminket is tönkre teheti.
2. Vezényszóra engedelmeskedik? Akkor is, ha számtalan új hatás éri a nagy napon? Ha nem szófogadó, akkor inkább maradjon otthon.
3. Van olyan személy az esküvőn, akinek szót fogad és figyelni is tud rá? Természetesen a gazdin kívül, mert ő nagyon elfoglalt lesz.
4. Az esküvő helyszínére be lehet vinni állatokat?
Előre kérdezzetek rá a helyszínen, megengedik-e, hogy ott legyen a kutyusod? Ha kutyabarát a hely, ellenőrizd, van-e olyan vendég, aki szintén hozna kutyát, mert az is fontos, hogy a két eb ne veszekedjen egymással.
5. Ha fenti kérdésekre igen a válaszod, akkor gondold ki előre, milyen szerepet is kapjon?! A kutyákat sok mindenre be lehet tanítani. Láttál már olyan a jelenetet, amikor a kutya hozza be a gyűrűt, szájában egy kosárkával? Bravó, de nehogy elszaladjon a gyűrűkkel, csak a gyűrűpárnát bízd rá, majd a tanúk ráillesztik az utolsó pillanatban a gyűrűket. 
5+1 Ha elsőre felkészültél, mégis kis hiba kerül a gépezetbe, ne okold, a kis bibiktől csak még emlékezetesebb lesz az esküvőd, jó lesz később szóba hozni, akár a gyerekeiteknek. Talán Bibi beszélő neve is ezt súgja előre Neked.