Király Viktor titokzatos menyasszonya

Király Viktor kedvese esküvői ruhában ült le beszélgetni az Esküvő Trend Magazinnal és a beszélgetés után lánykérés következett Rómában... Fotó: Gimesi András Gime

VIRÁG ANITA Király Viktor énekes-előadóművész barátnője - és egyáltalán nem okoz számára problémát, hogy miközben önálló tévés szereplései vannak, még a szeretett férfiról azonosítják be. Anita húzza ki hétről-hétre a lottó szerencseszámait, egyfelől ezért tartják a szerencse lányának, de főleg azért, mert a népszerű énekes szerelme. Most az is kiderül, hogy Király Viktor is szerencsés ember.

Sportos, de nőies ruhában érkezik, kényelmes, lapos street walkingben, mintás nadrágban, de tekintete egészen más lesz, amikor LEYA MARINI vadonatúj, a fotózásunkra neki készített ruhakölteményében pompázik. Nem pózol, a ruhához illő eleganciával: viselkedik... Néhány telefonos képet küld szerelmének, azon is természetes, mosolyog, kicsit sem pucsít. Fesztelenül beszél, modellkedik, mintha régóta ismernénk.
Hogyan viseled, hogy a fiatal lányok a kedveseden csüngenek a koncerteken?

Amikor ott vagyok, nem csüngenek rajta – nevet. - Sőt a rajongóival együtt fotózkodunk, párban, és nem zavarja őket a jelenlétem. Persze, nekik is idő kellett, hogy elfogadjanak, eleinte jöttek üzenetek, hogy „tűnjek el Viktor életéből, szakadjak le róla”, de ma már tiszteletben tartják a kapcsolatunkat.
Milyen férfi Viktor?
Milyen? – néz el, mit is mondhatna egy ilyen általános kérdésre, de ügyesen megoldja:
- Ő az igazi! - vágja rá magabiztosan. – Honnan tudom? Onnan, hogy annyira hasonlítunk. Mindketten érzékeny típusok vagyunk, néha komolyan megdöbbenünk, mennyire egy rugóra jár az agyunk.

Mit szeretsz a legjobban benne?
A bizalom számomra a legfontosabb. Nem hittem, hogy egyszer megbízhatok majd egy férfiben, és az éppen egy rajongók által körülvett sztár lesz. A férfiakkal kapcsolatban inog a bizalom, ezt több kapcsolatomban megtapasztaltam, de benne ilyen téren sohasem kellett csalódnom.
Mennyi ideje vagy Viktor barátnője?
Másfél éve.
Együtt is éltek?
Három hónap után költöztem hozzá.
Átalakítottad a legénylakását?
Folyamatban van ez még most is, néha Viktor elbizonytalanodik, mi hol is van, különösen a konyhában.
 

"Nem hittem, hogy egyszer megbízhatok majd egy férfiben, és az éppen egy rajongók által körülvett sztár lesz. A férfiakkal kapcsolatban inog a bizalom, ezt több kapcsolatomban megtapasztaltam, de benne ilyen téren sohasem kellett csalódnom. "

Könnyen ment Viktornak az, hogy beleszeress?
Remélem, nem túl könnyen... Emlékszem, egy barátnős napnak indult az egész, kecskeméti vagyok, és a legjobb barátnőmmel eljöttünk Pestre, hogy csak magunk legyünk, borozgassunk, egy csajos napot akartunk, sok beszélgetéssel. És akkor egy másik barát folyamatosan hívogatott bennünket, menjünk át hozzájuk, bulizzunk ott, ne maradjunk ki a társaságból. Ez kizárt, nem, semmiképp, hárítottam. Végül annyiszor kért, hogy engedtem, na, jó, de csak fél órára. És akkor ez a barátunk bemutatott Viktornak...
A fél órából így lett egy hosszú este...
A fél óra az fél óra. Ennyi ideig maradtunk, ahogyan előre megmondtam és nem tovább. Én ilyen vagyok, betartom, amit ígérek. Viktorral telefonszámot cseréltünk, elköszöntünk, és már másnap reggel felhívott...
De hogy könnyű volt-e neki velem? Nem volt hozzászokva a vidéki lányokhoz, viszont nem várta el, hogy én jöjjek Budapestre..., az volt a pláne, hogy értem szinte mindennap eljött Kecskemétre. Én pedig nem csaka dalait szerettem már...
A bizalmadat mivel érdemelte ki?
Már az elején is megbízhatónak tűnt és határozottnak.

Amilyennek én látlak Téged... Tényleg hasonlíthattok.
...két hete ismertük csak egymást, amikor majdnem lemondtam egy spanyol utat, attól tartva, ha elutazom, nem vár meg. Mire visszajövök, már másik lánnyal lesz, gondoltam, annyi szép lány van... Megvárt! Mindennap írt, hívott, igyekezett... A mai napig ilyen.    
Az interjú folytatását az újságárusoknál kapható Esküvő Trend Magazinban találod!
Fotó: Gimesi András Gime

Fotó: Gimesi András Gime•Helyszín: Mermel Étterem, menyasszonyi szoba
Dekor: DekorÁgi
Bútorok: a Home Style Hungary Kft. kínálatából Ruha: Leya Marini
Ékszercsokor: DEKORÁGI
Papír elemek: MEGHÍVÓTREND
Haj és smink: Fehér Zsanett/ jhanemakeup.com
Ékszer, fátyol kiegészítők: Bridal Mirage
Cipő: M.G. Cipő
Torta: PanniCake Tortaműhely
Ezüst szőnyeg: www.carpetdepo.hu
Élővirág: Dunavirág