Mesébe illő és regényes

Tegye egyedivé esküvőjét és tartsa különleges, elegáns környezetben.
A Károlyi-Kastély Hotel & Restaurantban minden adott a tökéletes esküvő megvalósításához: nemesi  életérzés, kiváló gasztronómia, saját tó és kápolna – elegancia és kényelem egy helyen. Minden elképzelése teljesülhet kül- vagy beltéren egyaránt.
A 6000 m²-es, vagyis nemzetközi viszonylatban is lenyűgöző méretű Károlyi-Kastély távol a nyüzsgő, rohanó várostól, mégis könnyen elérhető távolságban, a Bakony szívében fekszik. Székesfehérvártól 20 km távolságra, Budapesttől pedig alig egy órányi útra, így fővárosi pároknak is idilli és közeli választás.
A frissen megújított 50 hektáros ősfás park, benne egy másfél hektáron elterülő saját tóval, szigettel és Gloriettel, kitűnő lehetőséget kínál egyházi és hivatalos polgári szertartások, az esküvő teljes körű megrendezésére.

A különböző méretű és befogadóképességű belső rendezvénytermeik, a kültéri Csipketerasz, a sokszor gyertyafénnyel díszített Díszudvar, számtalan lehetőséget rejt magában. A kastély éttermében és szállodájában magas színvonalú szolgáltatásokat kínálnak, így a párok előszeretettel választják mézes hetek úti céljának is.

A különböző méretű és befogadóképességű belső rendezvénytermeik, a kültéri Csipketerasz, a gyertyafénnyel díszített Díszudvar rengeteg romantikus esküvőt látott már... Nézegesd galériánk képeit!

A kastélyban és parkjában esküvői  kreatív fotózás és kisfilm készítés is lehetséges, előzetes időpont egyeztetés és regisztráció után.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KLIKK IDE