Hosszú az út egymáshoz...

"Este Vegasba repültünk, sorban álltunk a papírokért négy másik párral. Ugyanazt az utat tettük meg, mint ők, hogy a világ esküvői fővárosáig jussunk, de nekünk hosszabb volt, mint másnak... 20 évig tartott."

J. Lo az esküvőjén azt a ruhát viselte, amit korábban egy filmben! Ben Affleck törtfehér szmokingban állt mellette, sírt és nevetett egyszerre:-). Las Vegasban, titkos kis esküvőn tették hivatalossá szerelmüket.
"Ez volt a lehető legjobb esküvő, amit el tudtunk képzelni" - üzeni Jennifer Lopez:
"... egyszerűen megszöktünk mindenki elől. Megtettük, igen! És a szerelem gyönyörű. A szerelem kedves. És a mi igaz történetünkből az is kiderül, hogy a szerelem türelmes. Húsz évig kellett várni rá.... És végül pontosan azt érezzük, amit szerettünk volna, de már éretten... Este Vegasba repültünk, sorban álltunk a papírokért négy másik párral, és mindannyian ugyanazt az utat tettük meg, hogy a világ esküvői fővárosáig jussunk. Ez az út lelki utazás is. Nekünk hosszabb volt, mint másnak..."

Választhatott volna óriási ruhát, de sokat mesél róla, hogy nem tette. Az érzelmeket hangsúlyozta ezzel, hogy az Ő esetében már és most: nem a ruha a lényeg.

"Alig értünk el éjfélre a kis fehér esküvői kápolnát, a szívem kalapálni kezdett... A gyors, de megható ceremónia után nyitva maradtak még néhány percig, hagytak fotózni egy rózsaszín Cadillac kabrióval, amelyet nyilván maga a király, Elvis használt egykor. Ha azt akarjuk, hogy Elvis (hasonmása) megmutassa magát, ez többletköltségbe került volna, de késő volt már, ágyban volt, nem akartuk felébreszteni."
Kik voltak a tanúk?
"A legjobb tanúink voltak, jobbak, mint akiket valaha is el tudtam volna képzelni.” - Nem árult el többet. A ruháról viszont igen, kettő is volt, egyiket klipjében, másikat filmben viselte:
"A fátyol sokat jelentett, nem tudtam kihagyni, és vállra szabott csipkeruhám volt a ceremónián."
...hosszú ujjal és kedves nyakkivágással, fűzővel. Lopez másik ruhája, ujjatlan fehér, szintén fennhéjazástól mentes, csöppet sem extrém:
 "Annyi éve van nálam ez a ruha, a forgatás, a klip után megőriztem, és csak ott várakozott, várt a gardróbban, hogy egyszer, talán, majd igazából is felvehetem.  És megtörtént. Nagyon-nagyon boldog vagyok..."

A köröm és a gyűrű bájosan erősíti egymást:-)