Pimaszul szépek és az optimizmusuk ragályos!

Színészek, modellek, táncosok és rapperek. Tehetségesek, tudatosak, elhivatottak. Mernek önmaguk lenni. Követik az álmaikat. Azzá lettek, amivé mindig is szerettek volna.
Ragaszkodnak az álmaikhoz. Művészek, akik saját sikerük kovácsai, és sikerüket megosztják.
Csatlakozz a ’million’ nemzedékhez!
Higgy önmagadban! Gondolkodj nagyban! Merj!
A siker kulcsa a te kezedben van. És íme egy illat, mely mindezt kifejezi. A Lady MILLION EMPIRE az élő bizonyíték arra, hogy lehetséges:

Nőként egy birodalmat felépíteni. SAJÁT ERŐBŐL

Megszerezni bármit kitartással. ERŐS NŐ

Győzelmeket aratni. Mesteri módon. SZENVEDÉLYES

Egyedinek lenni. ÉS IMÁDNI AZ EGYEDISÉGET

A csúcsra érni. ÉS OTT IS MARADN!!

A hangulat megalapozása: a Sugarhill Gang ’Rapper’s delight’ című klasszikus száma, amely az első raphimnusz és a hip hop zenei stílus születése kötődik hozzá. 1979-ben jelent meg, és egy egész generációt magával ragadott. Mi a film üzenete? A szuper menő ritmussal aláfestett, Paul Gore rendező nevével fémjelzett reklámfilm az ’érezd jól magad’ hangulatot árasztja. Első MILLION rendezésének fekete-fehér stílusvilága köszön vissza.
Három srác és három nő a főszerepekben. Rabanne ruhákat viselnek. Visszatér egy ikonikus vendég: Dree Hemingway. Együtt rezeg a csapat, áramlik az energia és mindenki iszonyúan szexi. Egymást inspirálják. Egyik mozdulatból fakad a következő, és álmok társulnak hozzájuk. Egy csettintés.  Bármihez nyúlnak, arannyá válik. Övék a világ.  11 év elteltével Paul Gore reklámfilmje megidézi a Million lenyűgöző világát, egyértelmű a kapcsolódás, folytatódik a történet. Vagány fiatalok ünneplik mesébe illő életüket. Az egyediség sikerre predesztinál, az álmok valóra válnak.

A szerencsejáték világa a film színtere.
Visszatekintés.
Úgy játszanak az aranyrudakkal, mintha kártyák lennének, mindenütt rengeteg arany.
Pörögnek az aranyrudak. Jackpot!

Az Angyalok Városa fénybe borul. WOW!
Sokatmondó üzenetet hordozó képek, utalások, szándékosan felvillanás szerűen megjelenítve.Ujjcsettintés ritmusára felvillanó fantáziák. Gyűrűk és nagy autók.Táncoló testek. Imádják a fényt. Pimaszok, optimizmusuk ragályos.

Vegyük át a nemzedék életszemléletét!
Joey Bada$$ @joeybadass
Fiatal amerikai hip-hop zseni, feltörekvő színész és ifjú vállalkozó. Karizmatikus és nagy tiszteletnek örvend. Semmi színlelés. Az egység üzenete: állj ki azokért, akik magukért nem tudnak. Joey szilárdan hisz bizonyos dolgokban és saját hitvallása van. Légy szabad. Büszke. Emeld fel a fejed.
Simona Kust @simonak
Természetes szépsége mágnesként vonzza a tekintetet. A mindössze 17 éves modell karrierje villámgyorsan ível felfelé. Moszkvában nőtt fel, édesapja művész és édesanyja lett az ügynöke. A családi háttér megmagyarázza a kreatív dolgok (művészetek, fotózás, film, dizájn) iránti végtelen szeretetét, valamint nyitottságát új kultúrák, emberek megismerése iránt. Szabad lelkű nő, aki örömmel fedezi fel a világot.
És az illat, mely az életérzésnek megfelel: 
az első ciprusos illat a Paco Rabanne márkától
Anne Flippel, a Lady Million tervezőjével karöltve Jean-Christophe Hérault (IFF) modern ciprusos illatkompozíciót alkotott. A ciprus erőteljes és elegáns illatvilágot teremt, a patchouli pedig ehhez megfelelő alapul szolgál. Az akkord: a magnólia virág megmerítkezik az ellenállhatatlanul csábító konyakban. Merész nőiesség. Szexi. Ínycsiklandóan szemtelen.
Új illatstruktúra
A Lady Million klasszikus illatok újragondolása. Narancsvirág DNS: a Lady Million illat esetében ragyogó üdeséget árasztott. Az új illatnak a narancsvirág szikrázó narancsos tonalitást kölcsönöz (neroli esszencia), az eredmény egy animális, enyhén gyümölcsös kompozíció osmanthus esszencia hozzáadásával. Patchouli: a föld jegyektől megtisztított „fehér patchouli akkord” fehér pézsma felhőbe burkolózó ragyogó fás és likőrös rezgéssel gazdagítja az illatot.
ELLENTÉTES AKKORDOK HARMÓNIÁJA
Pezsgő és sokszínű virágkavalkád

Ragyogó magnólia-kristály. Üde szirmok. Narancsvirág és osmanthus esszencia bőrös-sárgabarackos színezettel. Meleg, érzéki szirmok. Virágos zuhatag, pazar kényeztetés az érzékeknek!