RAGYOGÁS - szerethetőbb áron

Valódi ügyfélélményt élhetsz át a FEIL Bemutatótermében, ahol megmutatják a legtrendibb ékszereiket, de arra is kíváncsiak, mit jelent számodra a vágyott gyűrű. ÚJDONSÁG: most páratlan, költségbarát megoldást is kínálnak, hogy valósággá váljék számodra az a gyémánt kreáció, melyet eddig csak álmaidban láttál.

Náluk a minőség az első, ezért ÖRÖKÉLET garanciát és 100% elégedettségi garanciát adnak gyűrűikre és most egy különleges kollekciót is bemutatnak, mely az ARTIDIA gyémántokra épül.

A FEIL nem csak eladja termékeit, hanem kapcsolatot hoznak létre ügyfeleikkel immár több, mint 25 éve.
Azt szeretnék, ha bátran fordulnátok hozzájuk, mert szívükön viselik FEIL gyűrűik sorsát.
Gyémántgyűrű specialistaként, a Robert Feil Diamond küldetésének tartja, hogy ügyfeleiknek megmutassák a helyes utat a tökéletes ékszer kiválasztásához, ami méltóan szimbolizálja szerelmüket és az örökkévalóságot.

ÚJDONSÁG! ARTIDIA GYÉMÁNTOK!

A jövő ékszerében a természetes gyémántokat felváltják a laborban előállítottak, amelyeket különböző kémiai és fizikai folyamatok segítségével, új technológiai megoldásokkal hívnak elő, másként mondva:  laboratóriumi körülmények között növesztik.
                                                   3 ÉRV az ARTIDIA GYÉMÁNT MELLETT!
ÉRTÉKES:
minőségük kiváló, áruk mégis kedvezőbb a mesterséges gyémántoknak, mint a természeteseknek.
GYÖNYÖRŰ:
a természetes gyémántokkal teljesen megegyező fizikai, kémiai és optikai jellemzővel rendelkeznek. Tökéletes ragyogást biztosítanak.
FENNTARTHATÓ:
bányászat helyett laboratóriumi körülmények között növesztik.

A FEIL 30 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött hiszi, hogy hozzásegíti a hozzájuk fordulókat a legtökéletesebb döntéshez. Nem csak egy gyönyörű gyűrűt adnak át, hanem a pár valódi élményként élheti meg a gyűrű kiválasztását és közös tervezését. Kollégáik rendkívül elkötelezettek a hivatásuk iránt,  csapatukat a maximalizmus és az ügyfélközpontúság jellemzi, hiszen hatalmas értéket jelent számukra, hogy a legkülönlegesebb pillanatok által, mint amilyen a lánykérés, vagy a házasságkötés, részesei lehetnek a hozzájuk fordulók életének, örömének.
Szeretettel ajánljuk!