LÉLEKTÁNCOLTATÁS

Felnőtteknek szóló kulissza, hogyan készült az Esküvő Trend Magazin címlapfotózása: az erotika az izzás, a szerelem a mozgásban erősíti egymást és érdekes, lélektánccá alakul a három szereplő között. Mikes Anna, Andrei Mangra és Lucas Molina Gazcon táncművészek mozgásában féltékenység, viaskodás, kakaskodás, vetélkedés... Itt a film, ami színház szinte, nézd csak:
https://youtu.be/SHuSIDD5-0E

GYÖNYÖR
...miközben a nő nyit, arcán a mozgásból, a fiatalságból és a szépség adta magabiztosságból születő erő, aközben elérhetetlen mégis. Anna csupa báj, a szemérem éppúgy jellemzi, mint az eksztázis, a nőiesség és az érzékenység. A Romantika Szalon ruhakölteményei bájosan suhannak utána, engedik, nem korlátozzák táncában, hanem Vele tartanak, hadd bontakozzon ki. Szabadon, gyönyörűen... A lenti ruha már a boldog békeidők hangulatát sírja vissza, az időt és a pillanatot nem hogy megállítja a kép, hanem visszaszalad évtizedeket, egy másik kort idéz. Az ékszerek a valami kék árnyalataiban szikráznak (FATUM JEWELLERY). Amúgy, állítólag, éppen itt, ebben a kis családi szobában született meg a színészkirály, Latinovits Zoltán. Tér és idő egy anekdótában és egy mai nő ábrándos tekintetében így találkozik...

EGY SZUSSZANÁSNYI NYUGALOM
Aztán a tánc bújócskává fajul... A tér enged a fénynek, kiemel, de az elbújást is megengedi:

IZGALMASAN SOKÉRTELMŰ
Andrei, ha nem táncol, mesél, beszél, egyszerre vehető komolytalannak, amit mond, és nagyon is felkavaróan igaznak és izgalmasnak, amikor táncol.

ENNI ÉS SZERETNI
A tánc, a mozgás mellett az étkezésben is van valami, ami sajátosan jellemzi az embert, ami beszél róla, elárulja. Afféle erotikát is sejtet, nem?

A GUNDEL az ÉTELEK ÉS A TALÁLKOZÁSOK ízét harmonikusan egyesíti.

MÉG A VIRÁGOK IS EHETŐEK VOLTAK. ÍME, A SUGARCRAFT BY KANYÁRI ESZTER ÉLETHŰ TORTAVIRÁGA

BURGER ÉVA MESTER VIRÁGKÖTŐ SZERELMES RÓZSÁI VISZONT ÉLTEK..., ÉRZÉKENYEN, SZÉPEN, GYÖNYÖRKÖDTETŐEN

Szereplőinkkel több, mint érdekes beszélgetéseket olvashatsz szerelemről, drámáról, magányosságról, féltékenységről, útkeresésről az Esküvő Trend Magazinban, ahol Dévai Zoltán és Erdős Zsolt gyönyörű képeit is láthatod. A sminket Szalai Nikoletta, a frizurákat Berendi Györgyi tervezte.