Ízek, imák, esküvők

Pótold az elmaradt kalandokat, legyen varázslatos utazással egybekötött esküvőtök Toszkánában. Az ízek, imák és az életöröm magával ragad a 30 olívafával büszkélkedő, Ficopazzo névre keresztelt birtokon, melyet olasz-magyar házaspár vezet.  Egyikük Michelin csillagos séf, másikuk esküvőszervező. A Ristorante Ficopazzo a toszkán vidék egyik legszebb részén vár, 200 férőhelyes fedett teraszáról mesés látvány tárul elénk.

 

Ugye, milyen nyugodt, szép a táj? Olyan, akár egy szerelmes mese. Gyönyörű helyszínt ad, az olasz életörömet hirdeti a Toszkánában tartott esküvő.
BUCS ÁGNES esküvőszervező
otthon van itt, és mindent megszervez Nektek, ráadásul gyönyörű apartmanokkal is rendelkezik, gasztronómiai remekekkel is készül, így mindent tökéletesen kitalál az olasz álomesküvőtökre, sőt nászútra is..

AGRITURISMO FICOPAZZO APARTMAN:
A VIDÉKI OLASZ KISVÁROS SZÍNEI ÉS ÍZEI

Montefollonicótól 3 km-re található az Apartman Ficopazzo. Védett nemzeti parkban fekszik,15 000 négyzetméteren, vadászati tilalmi övezetben. Különlegesen szép természetvedelmi terület ez, melyben a 430 négyzetméteres épületegyüttes található, két különálló apartmanjával és ínyencségeiről az olaszok által is dicsért éttermével. Az épületegyüttes különlegessége az elhelyezkedése:
óriási panoráma-ablakokkal fantasztikus rálátást nyújt a tájra: Pienza, Montepulciano es Montalcino városai, sőt a legendás Siena is látható innen. Borbárral is rendelkezik.
Az apartmanok szeparált parkolóval és önálló bejárattal rendelkeznek, az épületben, környezetében, a bútorain érezhető a toszkán stilus. Az olasz régiók közül Toszkána varázslatos erővel bír, ami nyomban elcsábítja az utazókat. A Napsütötte Toszkána érzés itt, a vidéki, középkori városkában megérezhető, és az olyan vendégszerető, gasztro- és kulturális élményeket kínáló helyeken, mint a Montefollonicoban található Ficopazzo, beléd rögzül. annyira, hogy ha hazaértél, évekkel később is mosolyt csal az arcodra emlékeivel.

–Fèrjemmel, Paoloval birtok- és hoteltulajdonosként dolgozunk együtt évek óta, jelenleg a Ficopazzoban - mondja Bucs Ágnes esküvőszervező. – Imádom a magyar párokat, szeretettel várjuk őket álomesküvőre, nászútra is. Évek óta magyar  és angol nyelvű gasztro-kirándulásokat, gasztronómiai heteket, bortúrákat, is szervezek, vendégeink örömére, akik esküvő után, az évfordulójukat is sokszor ünneplik nálunk, szeretnek a szép emlékeikre emlékezni.
2022-re elkészül a fantasztikus panoráma úszómedencénk is az apartmanok mellé, mely feledhetetlen kilátást nyújt a tájra.

–Évek óta magyar  és angol nyelvű gasztro-kirándulásokat, gasztronómiai heteket, bortúrákat, is szervezek, vendégeink örömére, akik esküvő után, az évfordulójukat is sokszor ünneplik nálunk, szeretnek a szép emlékeikre emlékezni - meséli az esküvőszervező.

Programjainkról részletesen, magyar nyelven  weboldalunkon olvashatsz, de a Facebookon is megtalálsz, itt:
Toscana Cooking Schopl
Napsütötte Toscana
Rooms Ficopazzo
Toszkána esküvők
A Google-on Ficopazzo Agriturismo & Ristorante néven találjátok a navigációt hozzánk.
e-mail: info@lacosta.it
            agnesbucs@gmail.com