Tatai romantikus légyott

Minden megvan ahhoz, hogy emlékezetes esküvőd legyen Tatán, a Pálma Rendezvényházban és a hozzá tartozó történelmi hotelben.
A romantikus angolpark gyönyörű zöldje, az ősfás kert, a tó, az azon ívelő hidacska és környéke csak az egyik lehetőség. A történelmi romkert szintén nem mindennapi fotózások helyszíne. A hatalmas belmagasságú, impozáns Pálmaház pedig a beltéri esküvők arisztokratikus tere. Fedezd fel, tegyél romantikus kirándulást, és azonnal beleszeretsz a varázslatos miliőjébe, mely Budapesttől alig néhány kilométerre Téged vár...

A műemléki védettség alatt álló rendezvényház festői környezetben, az Európában méltán ismert Angolpark szívében helyezkedik el. Romantikus környezete egyedi esküvőt teremt a hagyományos fogadástól a legújabb trendekig, az exkluzívtól a bohémig, a nyári szabadtéri esküvőtől a téli ceremóniáig: 130 főig várhatsz ide vendégeket!

Esterházy Éttermük modern stílusa mellett, patinás boltíveivel a barokk kor történelmi hangulatát idézi. Kiváló helyszíne családias hangulatú elegáns esküvői ebédeknek és vacsoráknak, 50 főig.
A belső díszudvar szintén kisebb létszámú, hangulatos szabadtéri esküvői ebédek és vacsorák kiváló helyszíne, valódi barokk csendsziget a város közepén.

Az évszakok legszebb pillanatait képes egyetlen napba sűríteni ez a funkcionális tér, élmény, látvány és romantika kíséri ezeket az esküvőket. Fedezd fel egy romantikus séta alkalmával, kirándulj ide, és megszereted.
Elérhetőség:
 Tel+36 34 383 614